GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Το "ατύχημα" του Καρατζαφέρη

"Ευχαριστώ πάρα πολύ για την..." πρόλαβε να πει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πο...

"Ευχαριστώ πάρα πολύ για την..." πρόλαβε να πει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα στο πλαίσιο των περιοδειών του, ανα τη χώρα και μια μεγάλη ταμπέλα με το σήμα του κόμματος κατέρρευσε πάνω από το κεφάλι του.
Η συνέντευξη διεκόπη και όλοι έτρεξαν να σηκώσουν την ταμπέλα που έπεσε. Ο ίδιος σχολίασε με χιούμορ το συμβάν και μάλιστα ρώτησε αν το έκαναν επίτηδες. Στη συνέχεια κάποιοι προσπάθησαν να το ξανακρεμάσουν στο φόντο του προέδρου αλλά έκριναν ότι υπήρχε ο κίνδυνος να ξαναπέσει.
Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε να συνεχίσει, χωρίς σκηνικό ενώ κάποια γυναίκα του καθάρισε το σακάκι από σκόνη που έπεσε μαζί με το σκηνικό.
Δείτε το βίντεο
Πηγή:pelop.gr

4 σχόλια

  1. Στελέχη μπορεί να επιστρέφουν, οι γνωστοί καρεκλοκένταυροι, στη νδ και στο πασοκ, οι κωλοτούμπες που το έπαιζαν αντιμνημονιακοί. Αλλά χάνουν το λαό και τα ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , κάθε μέρα, θα συρρικνώνονται. Σήμερα, πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη για μεταλλεία και εκπαιδευτική απορρύθμιση και διάλυση, ενώ στην Αθήνα πολλές χιλιάδες των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού, κυρίως απόστρατοι.
    Αν τα συνδυάσεις αυτά με τις απειλές για φυλακίσεις και κατασχέσεις, μπορείς να καταλάβεις ότι οι απλοί ψηφοφόροι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ εγκαταλείπουν τα κόμματα της διάλυσης και της ύφεσης.
    Αν τη Κυριακή το απόγευμα, στις 6, κατεβούν, ξανά, μερικές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο, χωρίς επεισόδια, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν για την τρικολόρ κυβέρνηση της φορομπηχτικής πολιτικής και των χαρατσιών. Είναι η τελευταία φάση για να αρπάξουν τα ακίνητα και τις καταθέσεις των Ελλήνων, αφού τους μείωσαν κατά 40-50% μισθούς και συντάξεις και επιδόματα. Ξυπνάτε, μην αφήσετε τα κομματόσκυλα και τα διαπλεκόμενα να φάνε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα πιθήκια, να τρέχουν τα σάλια σας, παρακαλώ.. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Νο2 -το ΠΑ$$ΟΚ είναι ΕΔΩ
    αλλά το λένε $ΥΡΙΖΑ, τώρα.

    Στον...προθαλαμο του ΣΥΡΙΖΑ Αρσενης, Καστανιδης και Ξενογιαννακοπουλου μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και άλλους επιφανείς Συριζαίους, θα πάρουν μέρος στη διημερίδα που διοργανώνει, την Παρασκευή και το Σάββατο, στην Αθηναΐδα, το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής (ΙΝΕΡΠΟΣΤ), πρόεδρος του οποίου είναι ο Γεράσιμος Αρσένης.

    Το γλειψιμο του Αρσενη στον Τσιπρα
    Αντιμνημονιακός, επαναστάτης και θαυμαστής του Τσίπρα μας προέκυψε ο επί σειρά ετών υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γεράσιμος Αρσένης.

    Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είπε πως η... μπίλια έχει κάτσει στον Αλέξη Τσίπρα, που είναι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο, που θα παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στο μέλλον, προτείνοντας μια άλλη οικονομική πολιτική. Ο Γεράσιμος εμφανίστηκε και αντιμνημονιακός, καθώς είπε πως ο Σαμαράς ξεκίνησε με όλα τα καλά φόντα καταγγέλοντας το....μνημόνιο, αλλά στην πορεία το γύρισε.

    Δεν έκανε βέβαια κανένα σχόλιο για την αλλαγή στάσης του Τσίπρα.

    Το πιο ανησυχητικό πάντως είναι πως επαινούν τον Τσίπρα άνθρωποι οι οποίοι ανήκαν επί σειρά ετών στο σύστημα που δημιούργησε και διόγκωσε την κατάσταση που ζούμε σήμερα...

    Η φωτό είναι από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, κατά την εκλογή Σημίτη, τότε που ο πρώην Υπουργός δεν ήξερε τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζει ακόμη αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναί ρε ζεί έχεις πρόβλημα γαμώ την Χρυσή Αυγή σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση