GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανία: Αυξάνονται τα αδικήματα των ναζί

Ο αριθμός των αδικημάτων που συνδέονται με την άκρα δεξιά στη Γερμανία αυξήθηκε κατά περίπου 4% το 2012 σε σχέση με την προηγούμενη χρονι...

Ο αριθμός των αδικημάτων που συνδέονται με την άκρα δεξιά στη Γερμανία αυξήθηκε κατά περίπου 4% το 2012 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί στο αυριανό κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας Tagesspiegel.
"Οι πρώτοι προσωρινοί αριθμοί δείχνουν μια αύξηση κατά περίπου 4% των αδικημάτων που έχουν ως κίνητρο ακροδεξιές απόψεις και τα οποία έφτασαν σχεδόν τα 17.600", δήλωσε ο υπουργός.
Ο Φρίντριχ αποκάλυψε επίσης ότι η αύξηση των πράξεων βίας που συνδέονται με την ακροδεξιά βρίσκεται κοντά στο 2%, αλλά δεν διευκρίνισε τον αριθμό τους.
Στις επίσημες στατιστικές για το 2011 είχαν καταγραφεί 828 πράξεις βίας με κίνητρο ακροδεξιές ιδέες, πράγμα που σημαίνει ότι το 2012 έφτασαν τουλάχιστον τις 840, υπολόγισε η Tagesspiegel.
Ο υπουργός χαρακτήρισε "ελαφρά" την τάση αύξησης των αδικημάτων και των βίαιων πράξεων της ακροδεξιάς, προειδοποιώντας πάντως πως δεν πρέπει να υποτιμά κανείς τη δυναμική της βίας που υπάρχει στους νεοναζί.

4 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας παραθέτω άρθρο διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας για τον εμπνευστή του λεγόμενου "ναζιστικού" χαιρετισμού. Του χαιρετισμού που κάποιοι επίμονα προσπαθούν μέχρι τις μέρες μας να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ήταν "Αρχαιοελληνικός", "Ολυμπιακός", "Δωρικός", "Ρωμαϊκός" και ό,τι άλλο κατεβάσει ο νους τους χάριν της πολιτικής ορθότητας που πειθήνια υπηρετούν.

    Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε αυτή την χειρονομία ως ένδειξη μιας στρατιωτικού τύπου υπακοής προς το κράτος και τα σύμβολα του, ήταν ο Αμερικανός Francis Bellamy. Ένας άνθρωπος βαθύτατα Χριστιανός όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, σοσιαλιστής και κοινωνικός αναμορφωτής.

    Ο Bellamy έθεσε τον χαιρετισμό αυτό δημόσια για πρώτη φορά το "σωτήριον έτος 1893" ως μέρος της εκδήλωσης από τα σχολεία των ΗΠΑ ώστε να εορταστεί με πρέπουσα βαρύτητα όπως ο ίδιος επιθυμούσε "Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ", η μέρα ορόσημο για το τάγμα "Ιππότες του Κολόμβου" που έχουν στόχο την επέκταση και διατήρηση του παπισμού στα πέρατα των κρατών του πλανήτη μέσω εκπαιδευτικών και λοιπών τους ιδρυμάτων (πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_of_Columbus).

    Αντί της ιστορικής πραγματικότητας, οι περισσότεροι ενδεχομένως από εμάς έχουμε έρθει πρώτα σε επαφή με παραφιλολογίες αλλά και οργανωμένη παραπληροφόρηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Η χαρακτηριστικότερη και πιο ύπουλη κατά τη γνώμη μου από αυτές είναι αυτή που κάνει λόγο περί χαιρετισμού "κατασκευασμένου" από δήθεν φανατικούς αθεϊστές ή "αρχαιόθρησκους" πολυθεϊστές που ήθελαν να καταστρέψουν κάθε "Χριστιανική αξία" στην Ευρώπη και να φέρουν μια νέα θρησκεία με θεό της την κεντρική εξουσία ενός απόλυτα ελεγχόμενου κράτους.

    Βλέπουμε δυστυχώς για μια ακόμη φορά πως για τους κάθε λογής προπαγανδιστές, φταίνε χίλιοι δυο ακραίοι κι ως επί το πλείστον εξωκοινοβουλευτικοί πολιτικοί καθώς και παραπολιτικοί παράγοντες εκτός από την διάσημη χιλιόχρονη συλλογικότητα που φαίνεται να είναι διαχρονικά υπεράνω κάθε υποψίας έστω και από την ρωμαιοκαθολική της μόνον πτέρυγα στο εν λόγω θέμα.



    (Το σύμβολο από πάνω είναι πανάρχαιο, παγκόσμιο και ιερό. Κανένας χιτλερικός δεν έχει δικαίωμα να παραποιεί αυτό που πραγματικά σημαίνει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 8:40:00 μ.μ. τωρα δεν χρησιμοποιουν πια το συμβολο αυτο τωρα εχουν τον κελτικο σταυρο. Ταιριαζει καλυτερα με το ιουδαιχριστιανικο τους παραληρημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση