GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδού ο «νονός»

Επειδή η στήλη ερωτάται επίμονα από πολλές πλευρές να αποκαλύψει τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ «βάπτισε» «πραγματικό υπου...

Επειδή η στήλη ερωτάται επίμονα από πολλές πλευρές να αποκαλύψει τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ «βάπτισε» «πραγματικό υπουργό» στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το  Δ. Στεφάνου, σας τον αποκαλύπτει:
Πρόκειται για τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών επί υπουργίας Ραγκούση και νυν υπεύθυνο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ, Γ. Ντόλιο, ο οποίος, καθώς έχει μιλήσει το τελευταίο διάστημα πολύ για την εξόρυξη χρυσού στην εκλογική του περιφέρεια, τον Έβρο, φαίνεται ότι ξέχασε τη σημασία της λαϊκής σοφίας «η σιωπή είναι χρυσός.»

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΥΤΟ Η ΧΑΜΟΥΡA O ΣΟΙΜΠΛΕΡ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΤΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΕΕΕ .... ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΟΙ {ΜΑΓΚΕΣ}... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ........ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ..

    ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΕΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ …

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΕΕ!!! ΜΕ ΟΦ ΣΟΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΕΕ!!! ΕΝΩ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!! ΧΑΜΟΥΡΕΣ.....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΑΓΟΡΕΣ-ΓΙΑ 50 ΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ...ΠΑΤΡΕΛΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ; ΝΑΙ ΑΡΑ !!!ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ...ΑΡΑ !!! ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝΕ ΕΡΓΑΣΙΚΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ Κ.Τ.Λ====ΜΙΓΗΡΙΑ.....ΔΙΑΦΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΙΓΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΤΟΛΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ..ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΜΠΟΥΝΤΖΟΥΚΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση