GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταζητείται άνδρας που δάγκωσε το αυτί αστυνομικού!

Ασυνήθιστη τροπή πήρε ένα επεισόδιο μεταξύ Ρομά και αστυνομικών στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας Ρομά ηλικίας 25 περίπου ετ...

Ασυνήθιστη τροπή πήρε ένα επεισόδιο μεταξύ Ρομά και αστυνομικών στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας Ρομά ηλικίας 25 περίπου ετών δάγκωσε το αυτί αστυνομικού προκαλώντας του θλαστικό τραύμα. Ο Ρομά αναζητείται καθώς ο αστυνομικός υπέβαλλε μήνυση.
Το μεσημέρι αστυνομικοί (στην περιοχή κοντά στο  ξενοδοχείο Αlexander ) προσήγαγαν κάποιες γυναίκες Ρομά ύποπτες για κλοπή.
Στον οικισμό των Ρομά -στη θέση Λαγκάδα που βρίσκεται κοντά στο αστυνομικό μέγαρο -η είδηση της προσαγωγής προκάλεσε αντιδράσεις  και αρκετοί Ρομά έσπευσαν με αγροτικά οχήματα να διαμαρτυρηθούν στους αστυνομικούς.
Προκλήθηκε λοιπόν επεισόδιο μεταξύ των Ρομά που επιχειρούσαν να σταματήσουν την προσαγωγή και των αστυνομικών.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου  ένας εκ των-δέκα περίπου- Ρομά  αποφάσισε να δράσει μόνος του και να δαγκώσει το αυτί του αστυνομικού.
Πηγή: agrinionews.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση