GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H μικρότερη κόρη του Τραμπ

Εμφανίζεται σπάνια στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ, και δείχνει ότι δεν εκμεταλλεύεται όσο θα έπρεπε το διάσ...

Εμφανίζεται σπάνια στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ, και δείχνει ότι δεν εκμεταλλεύεται όσο θα έπρεπε το διάσημο επίθετό της, καθώς δεν ζει σας μεγιστάνας όπως τα υπόλοιπα παιδιά του που απολαμβάνουν ιδιωτικά τζετ, ακριβά σχολεία και ακόμη πιο φανταχτερές διακοπές.
Η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι, μάλιστα δείχνει να είναι αρκετά σεμνή και ταπεινή χωρίς να απολαμβάνει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας.
Αυτή την εποχή κάνει μια νέα αρχή, καθώς ξεκινά καριέρα τραγουδίστριας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο "Like A Bird" και δείχνει αρκετά ανανεωμένη ύστερα και από την αποφοίτησή της.


«Αγαπώ τη μουσική και μου αρέσει πολύ να ασχοληθώ με το τραγούδι. Είναι κάτι περισσότερο από ένα χόμπι για ‘μένα, αλλά θα δούμε σε μερικά χρόνια αν πραγματικά θα περάσω στο επόμενο επίπεδο που είναι η επαγγελματική καριέρα», δήλωσε.

Εκείνο που έθεσε ως πρώτο στόχο όμως είναι οι σπουδές της, καθώς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα μέσα του πρώτου έτους της στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.
Η 19χρονη Τίφανι Τραμπ ανατράφηκε από τη μητέρα της Μάρλα Μέιπλς χιλιάδες όμως μίλια μακριά από τον πατέρα της και δεν είχε τη μεταχείριση των άλλων παιδιών της πόλης. Με αυτόν τον τρόπο χαλιναγώγησε τον χαρακτήρα της και έγινε αρκετά ώριμη έχοντας φιλοδοξίες στη ζωή της.
«Επειδή έχω μεγαλώσει στη Δυτική Ακτή, είμαι σίγουρα διαφορετική από όλα τα υπόλοιπα παιδιά που μεγαλώνουν στην Ανατολική Ακτή», παραδέχθηκε.
Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση