GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Ελβετή που παίζει μπαγλαμά

Τι κάνει μια Ελβετή στο Πήλιο; Η Ρομίνα Σάουτερ παίζει μπαγλαμά και τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά από Τσιτσάνη μέχρι Μητροπάνο και έχει...

Τι κάνει μια Ελβετή στο Πήλιο; Η Ρομίνα Σάουτερ παίζει μπαγλαμά και τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά από Τσιτσάνη μέχρι Μητροπάνο και έχει γίνει πολύ αγαπητή στο βουνό της Μαγνησίας Αργαλαστή, αφού μαζί με δύο άλλους μουσικούς προσφέρει διασκέδαση με μαγαζί της περιοχής.
Η όμορφη Ρομίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε σε χωριό της Ελβετίας, αλλά από πολύ μικρή άρχισε να έχει "επαφή" με την Ελλάδα και αυτό λόγω του πατέρα της, ο οποίος είναι φιλέλληνας: "Στο σπίτι άκουγε πάντα ελληνική μουσική και για τον λόγο αυτό από παιδί τραγουδούσα ελληνικά τραγούδια, δίχως να γνωρίζω την γλώσσα. Εκτός από αυτό, σχεδόν κάθε δύο χρόνια ερχόμασταν με την οικογένειά μου για διακοπές στην Ελλάδα".
"Δεν μου ήταν δύσκολο να αφήσω το σπίτι μου για το όμορφο Πήλιο. Δεν μπορώ να ζήσω στην πόλη. Ίσως επειδή και στην Ελβετία ζούσα σε χωριό" αναφέρει στην εφημερίδα "Εspresso".

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση