GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το twitter έγινε επτά ετών

Το twitter έγινε επτά ετών, έχει περισσότερους από 200 εκατομμύρια χρήστες και έφερε την επανάσταση στην ενημέρωση. Η ιδέα ανήκει στον Τ...

Το twitter έγινε επτά ετών, έχει περισσότερους από 200 εκατομμύρια χρήστες και έφερε την επανάσταση στην ενημέρωση.
Η ιδέα ανήκει στον Τζεφ Ντόρσει, ο οποίος και έκανε το πρώτο tweet. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, το twitter έγινε χώρος επικοινωνίας για τους κοινούς θνητούς, τους διάσημους, τους πολιτικούς, τον Πρόεδρο της Αμερικής ακόμα και για τον Πάπα.
Μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει περισσότερους από 200 εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι γράφουν 400 εκατομμύρια tweets την ημέρα.
Το twitter θεωρείται παγκοσμίως το καλύτερο διαδικτυακό μέσο για να διοχετεύσει κάποιος μια είδηση και έχει και πολλές πρωτιές σε αυτόν τον τομέα.
Μέσω twitter έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν αλλά και για την πτώση του αεροσκάφους στον ποταμό Χάντσον το 2009.
Η χάρη του έχει φτάσει μέχρι και το διάστημα, αφού ο αστροναύτης Μάικ Μασιμίνο έγραψε το πρώτο του tweet από... ψηλά!
Βέβαια, ο αριθμός των χρηστών του, επισκιάζεται από το ένα δισεκατομμύριο χρηστών του Facebook, που δημιουργήθηκε το 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση