GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρδη στους δείκτες της Wall Street

Με θετικά πρόσημα έκλεισαν οι αμερικανικοί δείκτες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρά τα απογοητευτικά στοιχεία για την κινεζική οικο...

Με θετικά πρόσημα έκλεισαν οι αμερικανικοί δείκτες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρά τα απογοητευτικά στοιχεία για την κινεζική οικονομία. Κοντά σε νέο ιστορικό υψηλό ο δείκτης S&P 500.
Πάντως, στην Κίνα, ο πληθωρισμός σκαρφάλωσε στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 10 μηνών τον Φεβρουάριο, εξαιτίας της αύξησης που καταγράφηκε στα είδη διατροφής. Συγκεκριμένα, οι τιμές καταναλωτή αυξήθηκαν κατά 3,2% σε σχέση με πέρυσι, με τις τιμές των τροφίμων να σημειώνουν μεγάλη αύξηση της τάξεως του 6%.
Στη Wall Street, με τα σημαντικότερα κέρδη ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές οι μετοχές των Boeing και Merck ενώ στον αντίποδα βρέθηκαν οι μετοχές των Walt Disney και JP Morgan.
Ο δείκτης Dow Jones ενισχύθηκε κατά 0,35% στις 14.447,29 μονάδες, ο δείκτης  S&P τερμάτισε υψηλότερα 0,33% στις 1.556,22 μονάδες και ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq έκλεισε με κέρδη 0,26% στις 3.252,87 μονάδες.
ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση