GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 1ο τουρνουά rugby στη Πάτρα είναι γεγονός!

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το τουρνουά rugby που διοργάνωσε η ομάδα της πόλης μας, Patras Rugby, σε συνεργασία με τον όμιλο κατα τ...


Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το τουρνουά rugby που διοργάνωσε η ομάδα της πόλης μας, Patras Rugby, σε συνεργασία με τον όμιλο κατα του καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ.
Το τουρνουά διεξήχθη στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο, στις 1 μ.μ. Όπως δήλωσαν πολλοί συμμετέχοντες αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, τουρνουά της φετινής χρονιάς.

Η άψογη οργάνωση εκ μέρους της οικοδέσποινας ομάδας και η ζεστή φιλοξενία του Πανεπιστημίου οδήγησαν τόσο τους θεατές όσο και τους παίχτες των ομάδων να απολαύσουν το εν λόγω τουρνουά.

Αν και η χθεσινή μέρα ήταν μια από τις πιο ζεστές μέρες του μήνα με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 29-30 βαθμούς, στις κερκίδες του σταδίου βρέθηκαν πάνω από 200 θεατές.


newsplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση