GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αλήθεια για τον τραυματισμό του 27χρονου αγρότη...

Ποτέ δεν ακρωτηριάστηκε και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από κάποια μέσα ενημέρωσης σχετικά με το ατύχημα του 27χρονου αγρότ...


Ποτέ δεν ακρωτηριάστηκε και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από κάποια μέσα ενημέρωσης σχετικά με το ατύχημα του 27χρονου αγρότη από τον Αγιο Γεώργιο Τυμφρηστού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...
Πολλά γράφτηκαν ή και αντιγράφτηκαν βιαστικά χωρίς καμιά διασταύρωση στοιχείων και δεν θέλουμε να πιστέψουμε εσκεmμένα για την δραματοποίηση ενός ατυχήματος με σκοπό την αύξηση της θέασης η αναγνωσιμότητας τους και έχουν προκαλέσει αναστατάτωση και πόνο στο συγγενικό περιβάλλον του θύματος ανέφεραν κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου και παρακάλεσαν να δημοσιεύσουμε τα ακριβή στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του.
΄Αλλωστε όσα δημοσιοποιήθηκαν τόσο από το μικρόφωνο του ΛΑΜΙΑ FM-1 όσο και στην ιστοσελίδα lamiafm1.gr βασίζονται σε πληροφορίες από την επικοινωνία που είχαμε την Τρίτη με τον καθηγητή ιατρικής και πρώην υφυπουργό Υγείας Θανάση Γιαννόπουλου που επισκέφθηκε και εξέτασε τον 27χρονο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται, αλλά και αντίστοιχη επικοινωνία με τον πατέρα του Νίκου Τσώνου.
Το ρεπορτάζ του FM-1....
Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ Κηφισιάς, του πλέον εξειδικευμένου κέντρου αποκατάστασης τραυματολογικών περιστατικών νοσηλεύεται από προχθές ο 27χρονος Νίκος Τσώνος από τον Αγ Γεώργιο Τυμφρηστού. Η περιπέτειά του ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας οπότε και τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από γεωργικό μηχάνημα στην διάρκεια εργασιών και συνεχίζεται για τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους στο ΚΑΤ.
«Το ευτύχημα είναι πως το υνί δεν άγγιξε το οστό, δεν πείραξε αρτηρία», δηλώνει στον FM-1 ο πατέρας του Γιώργος, που ήταν μαζί του την ώρα του ατυχήματος και παραμένει δίπλα του από κείνη την στιγμή παρακολουθώντας τον αγώνα των γιατρών για πλήρη αποκατάσταση του τραύματος.
Αυτές τις μέρες, διάβασα και άκουσα πολλά, το παιδί δεν έχασε κανένα πόδι, δεν υπήρξε θέμα ακρωτηριασμού
Ήδη έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια και πολλά χειρουργεία για να αποκατασταθεί το 70% της μυϊκής μάζας του ενός ποδιού που καταστράφηκε κατά το ατύχημα.
Το στοίχημα των γιατρών είναι τώρα να μην απορριφτούν τα μοσχεύματα και αυτό θα το γνωρίζουν τις επόμενες τρεις με τέσσερες μέρες.
Ως τότε ο τραυματίας θα παραμείνει σε καταστολή στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ και οι δικοί του θα περιμένουν τα καλά νέα από τους γιατρούς.
Ευχόμαστε όλα να εξελιχθούν ομαλά και σύντομα ο νεαρός αγιωργίτης να επανέλθει στην προηγούμενη φυσική του κατάσταση.
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση