GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρονται 50.000 τόνοι "βοδινού" κρέατος στην Ολλανδία

Στην απόσυρση από την αγορά 50.000 τόνων «βοδινού» κρέατος υπό το φόβο ότι μπορεί να περιέχει... κρέας αλόγου προχώρησαν οι αρχές της Ο...

Στην απόσυρση από την αγορά 50.000 τόνων «βοδινού» κρέατος υπό το φόβο ότι μπορεί να περιέχει... κρέας αλόγου προχώρησαν οι αρχές της Ολλανδίας, όπως μεταδίδει το δίκτυο BBC.

Η απόσυρση του κρέατος έγινε με εντολή της Αρχής Ασφαλείας Καταναλωτικών Αγαθών και Τροφίμων της Ολλανδίας, λόγω αδυναμίας να εντοπιστεί η ακριβής προέλευση του κρέατος.

Προμηθευτές της συγκεκριμένης ποσότητας κρέατος είναι δύο ολλανδικές εταιρείες εμπορίας κρεάτων.

Τουλάχιστον 130 επιχειρήσεις στην Ολλανδία και 370 σε ολόκληρη την Ευρώπη θα επηρεαστούν από την απόσυρση.

1 σχόλιο

  1. Αυτά που έγιναν στην Ιερισσό και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά αποδεικνύουν ότι η κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της. Τα επεισόδια είναι, πλέον, καθημερινό φαινόμενο, οι άνθρωποι είναι εξαγριωμένοι με τα χαράτσια, τους φόρους, τα όσα βιώνουν από τους κομματικούς μηχανισμούς που υφάρπαξαν τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών με ψεύτικες υποσχέσεις για αλλαγή του μνημονίου. Δεν αντέχει ο Έλληνες να βλέπει από τη μια τη πτώχευση της πατρίδας του και της Κύπρου, κι από την άλλη τα ίδια και τα ίδια κομματικά όργανα ( που τον εξαθλίωσαν ) να είναι "μέσα στα πράγματα" ( στη κουτάλα ) και να συνεχίζουν να πληρώνονται αδρά, να απειλούν με βάση αντισυνταγματικούς νόμους και όλα όσα βιώνουν τα 3 αυτά χρόνια του μνημονίου. Δεν αντέχουν οι άνεργοι και εξαθλιωμένοι Έλληνες και οι νέοι χωρίς μέλλον, τους κομματικούς σωλήνες νεποτισμού και άθλιας κομματοκρατίας, στα Πανεπιστήμια και στους ΄χώρους εργασίας. Δεν αντέχουν να βλέπουν την ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ, τη ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚΕ, τους οργανισμούς που πιστέψαμε ότι θα ήταν ανεξάρτητοι και θα προστάτευαν τα συμφέροντα φοιτητών και εργαζομένων, αλλά αποδείχθηκαν προθάλαμος για τη τακτοποίηση ορισμένων στελεχών τους στο Δημόσιο και σε κρατικούς μηχανισμούς, αναξιοκρατικά ! Όλοι, φοιτητές, σπουδαστές, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι, μαυρίζουμε τα κομματικά παραμάγαζα στις εκλογές. Δεν χρειάζεται βία, αλλά γερό μαύρισμα στις εκλογές. Αυτό αρκεί για να διαλυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση