GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό το είδος σεξ προτιμά το 87% των γυναικών...

Οι γυναίκες σίγουρα θέλουν την περιπέτεια στην σεξουαλική ζωή τους. Δεν είναι λίγες, οι οποίες έχουν βρεθεί στο κρεβάτι κάποιου αγνώστου ...

Οι γυναίκες σίγουρα θέλουν την περιπέτεια στην σεξουαλική ζωή τους. Δεν είναι λίγες, οι οποίες έχουν βρεθεί στο κρεβάτι κάποιου αγνώστου απλά για να περάσουν κάποιες ωραίες καυτές στιγμές. Παρ΄όλα αυτά, μία έρευνα ανάμεσα σε 2.000 άντρες και γυναίκες αποδεικνύει περίτρανα ότι το…. συναίσθημα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στο σεξ. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το 87% των γυναικών παραδέχτηκε ότι το καλύτερο σεξ που έκαναν ήταν με κάποιον τον οποίον γνώριζαν, εμπιστεύονταν, ακόμη και με κάποιον πρώην με τον οποίο είχαν επανασύνδεση. Το ίδιο σχεδόν ισχύει και για τους άντρες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους με 95%, δήλωσαν ότι το συναίσθημα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
Η έρευνα περιελάμβανε άτομα άνω των 25, τα οποία έχουν κατασταλάξει στο τι ζητάνε από τη σχέση τους με το άλλο φύλο. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, και τα δύο φύλα θέλουν σαφέστατα κάτι βαθύτερο από το πέρασμα μίας βραδιάς με έναν άγνωστο.
H Χάννα Ρόσσιν, δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Το τέλος των ανδρών», (Τhe end of men 2012) σχολίασε την έρευνα λέγοντας ότι οι γυναίκες μπορεί να κάνουν one night stand με κάποιον άγνωστο, αλλά αυτού του είδους οι εμπειρίες δεν θα τις καθορίσουν. Είναι σαν απλά σαν φωτογραφίες που απλά θα επανέλθουν στη μνήμη τους. Αντιθέτως, τις σχέσεις ουσίας θα τις θυμούνται για πολύ καιρό.
Read more: http://proinimatia.blogspot.com/2013/04/GINAIKES-SEX.html#ixzz2Pn81JIIJ

3 σχόλια

  1. Λαμπες οικονομιας;!
    Εκτος απο την οικονομια, υπάρχουν και κάποιες ιδιαιτερότητες για τις οποίες ελάχιστοι έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τους καταναλωτές. Οι νέοι λαμπτήρες ενέργειας στηρίζουν τη λειτουργία τους σε μία ποσότητα υδράργυρου που εμπεριέχουν στο εσωτερικό τους. Όσο οι λάμπες αυτές λειτουργούν κανονικά είναι τελείως ακίνδυνες. Το σπάσιμο μίας τέτοιας λάμπας ισοδυναμεί με μία μικρή καταστροφή. Η εξάτμιση των 5 mg υδραργύρου που περιέχεται μέσα σε έναν λαμπτήρα, μπορεί να προκαλέσει από βλάβες στα μάτια και στο δέρμα, μέχρι χρόνια προβλήματα στο συκώτι και καρκινογενέσεις.

    Σε ενημερώσεις άλλων χωρών σχετικά με την επικινδυνότητα μίας σπασμένη λάμπας, χαρακτηριστικά αναφέρονται οι εξής ενέργειες: «Αν μία λάμπα εξοικονόμησης ενέργειας σπάσει κατά την τοποθέτηση ή την αφαίρεσή της, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρική σκούπα, για να συλλέξουμε τα απορρίμματα, γιατί αυτή θα μολυνθεί, όπως και κάθε άλλο εργαλείο ή συσκευή που θα χρησιμοποιήσουμε. Όλοι όσοι βρίσκονται στον χώρο, άνθρωποι και ζώα, πρέπει να μετακινηθούν άμεσα από το σημείο όπου βρίσκονται τα συντρίμμια της λάμπας, πρέπει να σφραγιστεί ο χώρος και να κλείσουν τα συστήματα εξαερισμού. Τα ρούχα και τα παπούτσια πρέπει να αλλαχθούν και να καταστραφούν. Συλλέγουμε τα απορρίμματα φορώντας γάντια, τα τοποθετούμε σε μία σακούλα, την οποία βάζουμε εν συνεχεία σε άλλη σακούλα και καλούμε την Πυροσβεστική για να την παραλάβει».

    Ακούγεται βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και ο βαθμός επικινδυνότητας μίας σπασμένης ενεργειακής λάμπας.
    ΑΞΙΖΕΙ τετοια "οικονομια";!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δλδ η ερευνήτρια δημοσιογράφος κυρία Χάννα Ρόσσιν, ανέλυσε επιστημονικώς την πουτανιά;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τρελλο σεξ ελληνιδες με ξενους.γιαυτο θα γραψει κανεις κανενα βιβλιο ή τουμπεκι λογο ορθοδοξιας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση