GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bενιζέλος: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω αντιπρόεδρος του Σαμαρά...

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θεωρεί πως πρέπει να τεθούν σε πλήρη λειτουργία οι κυβερνητικές μηχανές και εμφανίζεται πεπει...

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θεωρεί πως πρέπει να τεθούν σε πλήρη λειτουργία οι κυβερνητικές μηχανές και εμφανίζεται πεπεισμένος ότι το κελιδί της επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου είναι η επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας, όπως δημοσιεύουν Τα Νέα.
''Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην αποτύχει η κυβέρνηση. Δεν πρέπει να πάει ούτε μία εβδομάδα χαμένη'' αναφερόμενος στον πολιτικό χρόνο που απομένει ως την αναμέτρηση για το Ευρωκοινοβούλιο.
Σε ερώτηση για την κυβερνητική συνοχή, απάντησε: ''Με ψυχραιμία θα βάλουμε όλα τα θέματα. Έχουμε μπροστά μας ως τις ευρωεκλογές 50 εβδομάδες ωφέλιμο χρόνο''
Όσον αφορά το ενδεχόμενο ανασχηματισμού εμφανίζεται αποφασισμένος να πιέσει ώστε να γίνει μετά την αποχώρηση της Τρόικας: ''Αυτό πρέπει να γίνει για το καλό της κυβέρνησης''.
Παράλληλα, αφήνει να εννοηθεί ότι εκείνο που τον απασχολεί δεν είναι η δική του συμμετοχή στην κυβέρνηση: Δεν με ενδιαφέρει εάν θα είμαι εγώ, αν θα γίνω αντιπρόεδρος, δε με ενδιαφέρει αυτό το θέμα''.
Αιχμές κατά της ΔΗΜΑΡ
Για τη στάση που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει η ΔΗΜΑΡ ο κ. Βενιζέλος απαντά: ''Για τη ΔΗΜΑΡ είναι προφανές, δεν μπορεί να συνεχώς να λέει ότι δεν ψηφίζει και να ψηφίζει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ παίρνοντας στις πλάτες του όλη την ευθύνη. Αυτό είναι πολιτικός συνδικαλισμός''.

6 σχόλια

  1. "Bενιζέλος: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω αντιπρόεδρος του Σαμαρά..."

    εισαι ηδη αντιπροεδρος των ροθτσαιλντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπένι το χαράτσι, οι πληρωμένες φάρμακων σε ανίατες αρρώστιες, κόψιμο δώρου και επίδομα αδείας, κατώτερος μισθός στα 300 ευρώ , ανεργία, πάτους στο βαρέλια, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ , ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ..

    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΌΜΕ ΌΤΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΏΣΩ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΪΓΙΑ ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.....ΕΡΧΟΜΕ...ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Προσερχόμαστε με κοινή θέση να αντικατασταθεί το ΕΕΤΗΔΕ από τον ενιαίο φόρο ακινήτων με προοδευτικό χαρακτήρα", δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, τονίζοντας ότι εισπρακτικός μηχανισμός θα παραμείνει η ΔΕΗ.



    Παράλληλα ανέφερε ότι «θα υπάρξει ελάφρυνση στον φόρο στα ακίνητα», ενώ σημείωσε ότι «δεν συζητήσαμε για τις απολύσεις στο Δημόσιο και για ανασχηματισμό».


    ΓΑΜΩ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΥΜΑΡ....ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΩΩΩΩΛΟΥΥΥΥΥΥ....ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΟ ΧΑΡΑΣΤΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ.......ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας πυροβολούν.

    Τα ψέματα τέλειωσαν.

    Το Εκτελεστικό Απόσπασμα της τρικομματικής μνημονιακής
    Συγκυβέρνησης πήρε θέση.
    Οπλίζει, σκοπεύει, πυροβολεί.

    Ενα Προδοτικό πλήθος σκατοπατριωτών αλλαλάζει.. υπέρ "βωμών και εστιών".Υπέρ δανειστών και τοκογλύφων.
    Για την Πατρίδα, ρε γ@μѠτ⓪.

    Η Εντολή:
    Εξοντώστε, βιάστε, κάψτε.
    Πάρτε λάφυρα. Οχι αιχμάλωτους.
    Το Αλλοθι:Για την Πατρίδα, ρε γ@μѠτ⓪.

    Ο Στόχος:
    Ισοπεδώστε, γκρεμίστε, κονιορτοποιήστε.
    Εισοδήματα, Δικαιώματα, Οικογένεια, Μέλλον.
    Το Αλλοθι:Για την Πατρίδα, ρε γ@μѠτ⓪.

    Εθελοντές Κακού. Διεκπεραιωτές Σχεδίων.Ράμπο Καταστροφής.

    Ολόκληρος στρατός υποτακτικών. Ασυνείδητων. Κοπριτών.
    Ομάδες αφελληνισμού. Πιόνια και λοχαγοί.Τακτικοί και έφεδροι.

    Ετοιμοι με τα γεμάτα ντουφέκια.
    Οπλίσατε,σκοπεύσατε...ΠΥΡ.
    Το σύνθημα περιμένουν...


    Η Βία των καιροσκόπων πατριωτώνη Βία των συνεργατών και συνεταίρων τουςη Βία των μηχανισμών τους
    δεν αντιμετωπίζεται με απραξία, κατάρες και "θαύματα"...
    δεν αντιμετωπίζεται με αποχή, ψευδαισθήσεις και μοιρολόγια...

    Αντιμετωπίζεται μόνο με Δυναμική Αντίσταση και Δράση

    Σήμερα...μόνο Σήμερα...

    Μόνο το Σήμερα μας ανήκει...
    Αύριο θα μας έχουν πυροβολήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ; ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΟΠΡΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΟΠΡΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΔΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΠΡΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΔΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΣΒΟΥΡΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε καλώς τον Τουρκογλου...σωπα ρε μεγαλε δεν θελεις υπουργεια και μεγαλεία; την bmw την οποία πληρώνει ο καθε μαλακας μισθωτος ανεργος συνταξιουχος καταχρεωμένος εμπορος ελευθερος επαγγελματίας την θελεις όμως να απλώνεις την απυθμενη κοιλαρα σου. Αλλος γαμαει αλλος πληρώνει.

    Ασε ρε ξεφτιλα δικολαβε των απατεωνων των μιζαρισμενων και των κλεφτών που μας το παιζεις και Βασιλακης Καιλας αντε ρε τραχανα...ξεφτιλα αρχομανη...κανε κουραγιο μεχρι τις εκλογες να δεις που θα πας και εσυ και ο αλλος ο αβανταδορος της πλατειας βαθης ο κουβελης.
    Φουμο και καραμπογια σας περιμενει και οχι μονο.
    Ειδικα εσενα Τουρκογλου σε περιμενουν και περιπετειες δικαστικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση