GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση κουκουλοφόρων σε φοιτητές του ΤΕΦΑΑ και ΠΑΜΑΚ

Με καδρόνια, μπουκάλια, πέτρες και άλλα αντικείμενα επιτέθηκε ομάδα κουκουλοφόρων σε φοιτητές αρχικά στο ΤΕΦΑΑ και στη συνέχεια του Παν...

Με καδρόνια, μπουκάλια, πέτρες και άλλα αντικείμενα επιτέθηκε ομάδα κουκουλοφόρων σε φοιτητές αρχικά στο ΤΕΦΑΑ και στη συνέχεια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,..
λίγο πριν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για τις φοιτητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 50 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πήγαν στο ΤΕΦΑΑ και άρχισαν να χτυπούν και να εκτοξεύουν αντικείμενα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές.

Στη συνέχεια η ίδια ομάδα κατευθύνθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία και επιτέθηκε σε φοιτητές που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο του ΠΑΜΑΚ, στη συμβολή των οδών Εγνατία και Γ΄ Σεπτεμβρίου.

Στη διάρκεια της επίθεσης σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί, ενώ οι άγνωστοι δράστες εξαφανίστηκαν όταν έκαναν την εμφάνισή τους αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με καταγγελίες φοιτητών οι άγνωστοι στη συνέχεια εισέβαλαν στον ισόγειο χώρο του πανεπιστημίου, όπου αναποδογύρισαν τις κάλπες και έσπασαν καρέκλες και τραπέζια.

directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση