GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέλνουν Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟΚ

Οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αστέρα Τρίπολης είναι σημαντικές και ραγδαίες και όπως όλα δείχνουν ο...


Οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αστέρα Τρίπολης είναι σημαντικές και ραγδαίες και όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Δώνης θα αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν.
Αυτό έγινε αφορμή για να ξεκινήσει η… ονοματολογία για τον πάγκο του «δικεφάλου» και η πρώτη περίπτωση που βγήκε προς τα έξω είναι αυτή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Κύπρο και τα ρεπορτάζ από εκεί, αναφέρουν ότι είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Βέβαια, ο «δικέφαλος» θα ήθελε άμεσα προπονητή εν όψει πλέι οφ και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Γιοβάνοβιτς θα δεχθεί να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Πάντως, το όνομα του Γιοβάνοβιτς υπάρχει και… βλέπουμε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση