GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη στο τμήμα γραφικών τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας

Τις εγκαταστάσεις του Τμήματος Γραφικών Τεχνών των ΤΕΙ Αθήνας στο Αιγάλεω... επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ...


Τις εγκαταστάσεις του Τμήματος Γραφικών Τεχνών των ΤΕΙ Αθήνας στο Αιγάλεω... επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Η συγκεκριμένη σχολή, για την οποία ο Τέρενς Κουίκ έχει καταθέσει και Ερώτηση, αλλά έχει επίσης διανείμει αλλεπάλληλες ανακοινώσεις, αν και η μοναδική στην Ελλάδα, εντάσσεται στο σχέδιο «Αθηνά» για… κλείσιμο!

Οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Τμήματος Γραφικών Τεχνών σήμερα Κυριακή, αλλά και τις επόμενες δύο Κυριακές πρωί και απόγευμα, κάνουν (με ελεύθερη είσοδο) παρουσιάσεις των μαθημάτων-δραστηριοτήτων τους, σε μια προσπάθεια να αποδειχθεί το αυτονόητο. Ότι:

«Αυτή η σχολή που στηρίζεται επί της ουσίας στην ιστορία του Βιβλίου, των Εφημερίδων και κάθε εντύπου από την εποχή του Γουτεμβέργιου μέχρι σήμερα, είναι εγκληματικό να κλείσει» όπως δήλωσε βγαίνοντας από το ΤΕΙ ο Τέρενς Κουίκ, για να προσθέσει:

«Είναι προφανές τι σχεδιάζει η μνημονιακή συγκυβέρνηση με πρωταγωνιστή τον πανεπιστημιακό Υπουργό Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλο.

Να κλείσουν όλα τα ΤΕΙ που είναι μοναδικά στην Ελλάδα, όπως των Γραφικών Τεχνών ή της Αθήνας ή της Διαχείρισης Πληροφοριών στην Καβάλα για να ανοίξει - άραγε - ο δρόμος να υποκατασταθούν από τα ιδιωτικά ΙΕΚ ή Κολλέγια του ομίλου που με 111.000 ευρώ ανάθεση σχεδίασε το εξοντωτικό «Αθηνά».

Οι επιταγές ή τα γραμμάτια σε κάποιους κομματικούς φίλους τίθενται υπό διερεύνηση από εμάς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπέγραψε μαζί με σπουδαστές, καθηγητές και επισκέπτες ένα σαφές και ξεκάθαρο ψήφισμα που θα σταλεί στο Υπουργείο Παιδείας και το οποίο θα αποτελέσει το έναυσμα για νέα Ερώτηση που θα καταθέσει στα επόμενα 24ωρα ο Τέρενς Κουίκ στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση