GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η αντιπαράθεση Σαμαρά – Τσίπρα ρίχνει στάχτη στα μάτια του λαού»

Κριτική τόσο στον Πρωθυπουργό, όσο και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε το ΚΚΕ, με αφορμή... τις ομιλίες των κ. Σαμαρά...

Κριτική τόσο στον Πρωθυπουργό, όσο και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε το ΚΚΕ, με αφορμή... τις ομιλίες των κ. Σαμαρά και Τσίπρα στο συνέδριο του Economist.

«Η αντιπαράθεση Σαμαρά – Τσίπρα στο συνέδριο του Economist ρίχνει στάχτη στα μάτια για το ποιος είναι πραγματικά ένοχος για την πορεία εξαθλίωσης του λαού μας, δηλαδή η άρχουσα τάξη και η λυκοσυμμαχία της Ε.Ε.», σχολίασε ο Περισσός.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, τόσο «οι απάτες της ‘κοινοτικής αλληλεγγύης’ που προτείνει η κυβέρνηση και το ‘νέο σχέδιο Μάρσαλ’ που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις χώρες του νότου, για ‘αναστολή του μνημονίου’ και ‘διαπραγμάτευση δανειακών συμβάσεων’ είναι τέκνα του ίδιου αδιέξοδου δρόμου ανάπτυξης, της καπιταλιστικής κρίσης, της ΕΕ, της ανισόμετρης ανάπτυξης κρατών – μελών, της αντιλαϊκής πολιτικής που θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό της ανταγωνιστικότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση