GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτύρεται για την εξυπηρέτηση γνωστής εταιρίας

Δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Έχω αγοράσει laptop από...


Δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Έχω αγοράσει laptop από...

κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σχεδόν 1 μήνα πριν τα Χριστούγεννα. Το είχα λίγες μέρες (λιγότερο από εβδομάδα) και η οθόνη "τρεμοεπαιζε" έσβηνε, έβγαζε διάφορα μηνύματα. Το πήγα στο κατάστημα όπου και έγινε η αγορά για να γίνει η επισκευή.

Έκανε 1,5 μηνα να έρθει. Με το που ήρθε πάλη τα ίδια. Τo στείλαμε δεύτερη φορα για service. Ήρθε το Σάββατο που μας πέρασε και το ανοίξαμε στο κατάστημα και πάλι τα ίδια. Τώρα θα είναι η τρίτη φορα.

Έχω κάνει υπομονή 4 μήνες σχεδόν. Δεν έχω άλλη. Έχω πάρει τηλέφωνα άπειρες φορες στην εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας και βλέπω αδιαφορία. Έχω ζητήσει να γίνει αντικατάσταση του laptop και δεν έγινε. Άλλες εταιρίες όχι απλά δίνουν καινούργιο αλλα με τα χρήματα που το αγόρασαν παίρνουν πιο καλο laptop από αυτό που είχαν αρχικά. Ακόμη και σήμερα δεν το έχω στα χερια μου.

Αναγνώστρια

2 σχόλια

  1. NA KΑΤΑΓΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ .ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ Η ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση