GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατούλης: Πανευρωπαϊκή ντροπιαστική πρωτιά στην ανεργία: Πανευρωπαϊκή ντροπιαστική πρωτιά στην ανεργία

«Διαχρονικό όνειδος της τρόικας και της συγκυβέρνησης» χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης... «τη συνεχιζόμενη πανευρωπαϊ...

«Διαχρονικό όνειδος της τρόικας και της συγκυβέρνησης» χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης... «τη συνεχιζόμενη πανευρωπαϊκή ντροπιαστική πρωτιά της χώρας μας» στην ανεργία.

Σε σχόλιό του με αφορμή τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Eurostat για τον Μάρτιο, ο κ. Στρατούλης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «με την πιστή εφαρμογή των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών οδηγεί την ανεργία στο 35% μέσα στο 2013».

Στηλιτεύει παράλληλα «τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της αιώνιας λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ευρωζώνη σε βάρος των εργαζομένων και υπέρ των τραπεζιτών και του κεφαλαίου», οι οποίες, όπως σημειώνει, «βαθαίνουν την ύφεση στις χώρες-μέλη της, κυρίως στις χώρες του Νότου» προκαλώντας «πρωτοφανή σε ύψος ποσοστά ανεργίας και φτώχειας».

2 σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ 23ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ .ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΕΕΕΕ ΤΙ ΣΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΝΩΝΤΕ ΟΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑΧΑ ΦΙΛΟΖΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΣΙΩΠΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΣΤΑ 10.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 50.ΟΟΟ.ΟΟΟ Η
    60.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.ΒΑΛΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ.Η ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΗ ΜΟΥΡΤΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση