GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγγλία: Στον τελικό Κυπέλλου η Γουίγκαν

Το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό κυπέλλου Αγγλίας, που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου στο Γουέμπλεϊ, κατέληξε στα χέρια των παικτών της ...

Το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό κυπέλλου Αγγλίας, που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου στο Γουέμπλεϊ, κατέληξε στα χέρια των παικτών της Γουΐγκαν.

Οι «λάτικς» στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της Μίλγουολ (ομάδα Β' κατηγορίας) με 2-0 σκορ στο Γουέμπλεϊ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μαλόνεϊ στο 25' και ΜακΜάναμαν στο 78'. Η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα μάθει αύριο (18:00) τον αντίπαλό της στον τελικό της 11ης Μαΐου, ο οποίος θα προκύψει από τον ημιτελικό Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι.

Μίλγουολ: Φορντ, Άλαν Νταν, Σίτου, Μπίβερς, Λόουρι, Τζακ Σμιθ (66' Χαλς), Αμπντού (71' Τρότερ), Σεντ Λέτζερ, Τζέιμς Χένρι, Κίογκ (88' Μπατ), Κρις Τέιλορ.

Γουίγκαν: Αλ Χαμπζί, Μποσεζούρ (59' ΜακΆρθουρ), Αλκαράς, Μπόις, Μέινορ Φιγκερόα, ΜακΚάρθι, Σάρνερ, ΜακΜάναμαν (88' Άνχελο Ενρίκες), Μαλόνεϊ, Τζόρντι Γκόμεθ, Αρουνά Κονέ.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Σάββατο
Μίλγουολ - Γουίγκαν 0-2 (25' Μαλόνεϊ, 78' ΜακΜάναμαν)

Κυριακή
Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση