GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ...

Από τον  Καραπαναγιώτη Δημήτρη . Τελευταία αγωνιστική για φέτος στην Σούπερ Λιγκ κι η ΑΕΚ με νίκη στο Περιστέρι θέτει σοβαρή υποψηφιότη...

Από τον Καραπαναγιώτη Δημήτρη.

Τελευταία αγωνιστική για φέτος στην Σούπερ Λιγκ κι η ΑΕΚ με νίκη στο Περιστέρι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για παραμονή στην κατηγορία. Βλέπετε, οι έτεροι αντίπαλοί της έχουν δύσκολα ματς, σε δύσκολες έδρες. Ένας να χάσει κι η Ένωση τη «γλιτώνει».

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, κάπως έτσι θα ξεκίναγε το κείμενο. Τα πράγματα όμως δεν κύλισαν φυσιολογικά, γιατί κάποιοι «οπαδοί» της Ένωσης μπούκαραν με το έτσι θέλω στον αγωνιστικό χώρο, κυνηγώντας τους πάντες, με αποτέλεσμα την τιμωρία της ΑΕΚ με μηδενισμό και -3 βαθμούς. Ο υποβιβασμός ήρθε πρώτα εκ των έσω. Και το τονίζω το «πρώτα», διότι οι πρώτοι που ευθύνονται για τον υποβιβασμό είναι αυτοί οι μπαχαλάκηδες και στη συνέχεια οι παράγοντες της ομάδας.

Το να κρατήσουν την Ένωση στην κατηγορία, γιατί τους συμφέρει να μείνει, είναι ντροπή για το σύλλογο αλλά και για το λαό του. Κι αυτό γιατί πότε στην ιστορία του δεν ευνοήθηκε παρασκηνιακά. Όπως λοιπόν δεν «ανταμείφθηκε» με δανεικούς, ούτε υποτάχθηκε στον ισχυρό, έτσι και τώρα δεν πρέπει να δεχθεί τις χάρες τους. Ας κερδίσει τον Ατρόμητο και ας πάει οικειοθελώς στην Γ’ Εθνική, γιατί κατά πως φαίνεται μόνο εκεί υπάρχει προοπτική με μέλλον. Βέβαια την περίπτωση της Γ’ Εθνικής θα την εξετάσουμε σε επόμενο κείμενο.

Έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε λίγο την τελευταία αγωνιστική, αφαιρώντας από το μυαλό μας τα επεισόδια και τις τιμωρίες. Με γνώμονα ότι οι αγώνες θα παιχτούν «αξιοκρατικά» και με την υπόθεση πως η ΑΕΚ θα κερδίσει στο Περιστέρι, προκύπτουν τα εξής:

Παναθηναϊκός – Βέροια: Μετά την πολύ καλή εμφάνιση του τριφυλλιού στο Καραϊσκάκη, οι άνθρωποι του ΠΑΟ θέλουν τη νίκη για να μην κλείσει η χρονιά με τον χειρότερο τρόπο. Παρότι η Βέροια είναι μια πολύ καλή ομάδα από τη μέση και μπροστά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός να χάσει από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Πόσο να ξεφτιλιστεί πια ο Αστέρας; Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, πράγμα που απέδειξε και στον ημιτελικό του κυπέλου στην Τούμπα, οπού συγκυριακά και από ατυχία δεν έφυγε με το διπλό. Φαίνεται πως μόνο ο Άρης μπόρεσε να τον ξεφτιλίσει με 5 γκολ! Από την άλλη ο ΟΦΗ είναι, μαζί με την Κέρκυρα, οι χειρότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Υπό νορμάλ συνθήκες, δεν γίνεται να μην χάσει στην Τρίπολη.

SKODA Ξάνθης – Άρης: Ο Άρης, χάρις τους δανεικούς του Ολυμπιακού, έχει βελτιωθεί. Παρόλα αυτά, την Κυριακή αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει κίνητρο. Η SKODA είναι σκληρό καρύδι κι ειδικά στην έδρα της. Σε περίπτωση που ο ΠΑΣ δεν πάρει την αδειοδότηση, δεν μπορεί να συμμετάσχει στο Europa. Συνεπώς, με νίκη, οι Ξανθιώτες παίρνουν τη θέση του και διεκδικούν τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη.

Τα συμπεράσματα λοιπόν δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση