GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κλωτσάνε" ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ για τον νέο διοικητή του ΟΑΕΔ

Νέα κυβερνητική εμπλοκή προκαλεί η απόφαση του Γιάννη Βρούτση, να ορίσει τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου νέο Διοικητή του Οργανισμού Απασχόλ...


Νέα κυβερνητική εμπλοκή προκαλεί η απόφαση του Γιάννη Βρούτση, να ορίσει τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου νέο Διοικητή του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).
Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας είχε ζητήσει την παραίτηση του Ηλία Κικίλια, ο οποίος είχε τοποθετηθεί διοικητής στον ΟΑΕΔ το 2009. Παρόλο που στην αρχή φάνηκε να "παγώνει" το θέμα της απομάκρυνσής του, τελικά ο Γιάννης Βρούτσης προχώρησε στην αντικατάσταση του Κικίλια με τον φαρμακοποιό Θεόδωρο Αμπατζόγλου, ο οποίος πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.

Το ΠΑΣΟΚ τοποθετήθηκε για αυτήν την εξέλιξη, τονίζοντας ότι δεν συμφωνεί με αυτήν την άκομψη διαδικασία που δεν εξυπηρετεί την αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης, ενώ ανάλογη ήταν η τοποθέτηση της ΔΗΜΑΡ που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση