GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη Μαγνησία παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τις θέσεις για το αγροτικό

Η ακριβότερη χώρα της Ε.Ε. σε κόστος παραγωγής είναι η Ελλάδα, δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και Υπεύθυνος...


Η ακριβότερη χώρα της Ε.Ε. σε κόστος παραγωγής είναι η Ελλάδα, δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και Υπεύθυνος της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, σε συνέντευξη Tύπου το μεσημέρι της Παρασκευής στο Βόλο, παρουσία και...
του Βουλευτή Μαγνησίας του κόμματος Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου.

Ειδικότερα, ο κ. Αποστόλου δήλωσε ότι η Ελλάδα σήμερα έχει το μεγαλύτερο κόστος παραγωγής αγροτικών προϊόντων στην Ε.Ε., κυρίως λόγω του ΦΠΑ και του φόρου κατανάλωσης πετρελαίου κίνησης, ενώ όπως υπογράμμισε «Από αγροτική χώρα μετατραπήκαμε σε αιμορραγική εισαγωγική, με το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου να είναι πάνω από 3 δις».

Εδώ να τονισθεί ότι σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον Αλμυρό, ο κ. Αποστόλου παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για το αγροτικό ζήτημα.

Επίσης, ο κ. Αποστόλου, επεσήμανε ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ, δίνει τη μάχη με κύριο ζητούμενο να σταματήσει η ύφεση που μαστίζει τη χώρα εδώ και πέντε χρόνια, καθώς, όπως είπε, «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είτε με Ευρώ, είτε με Δραχμή, ο ελληνικός λαός οδηγείται μαθηματικά σε αφανισμό».

Τέλος, ανέφερε ότι, αν η κυβέρνηση συνεχίσει με την πολιτική των υποσχέσεων και χωρίς να δίνει λύσεις στα προβλήματα, οι αγρότες θα βγουν ξανά στους δρόμους και ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμπαρασταθεί στον αγώνα τους.

Ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, από πλευράς του, εξαπέλυσε μύδρους εναντίον της τρικομματικής κυβέρνησης, ότι εφάρμοσε πολιτική μηδενικής ανοχής στον αγροτικό τομέα, θεωρώντας ότι με την πολιτική που ακολουθείται ο αγροτικός κόσμος οδηγείται στον αφανισμό.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τις δηλώσεις των δύο Βουλευτών:

e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση