GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Επίθεση των κουκουλοφόρων στο ΤΕΦΑΑ

Τρεις φοιτητές και μια φοιτήτρια της παράταξης ΔΑΠ/ΝΔΦΚ τραυματίστηκαν ελαφρά στο επεισόδιο ξυλοδαρμού που... σημειώθηκε περίπου στι...

Τρεις φοιτητές και μια φοιτήτρια της παράταξης ΔΑΠ/ΝΔΦΚ τραυματίστηκαν ελαφρά στο επεισόδιο ξυλοδαρμού που...
σημειώθηκε περίπου στις 23.30 στις εγκαταστάσεις των ΤΕΦΑΑ, στη συμβολή των οδών Εγνατία και 3ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της καταμέτρησης περίπου 60 κρανοφόροι και κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με καρέκλες και μπουκάλια μπύρας σε περίπου 15 φοιτητές της παράταξης ΔΑΠ/ΝΔΦΚ.

Αυτή την ώρα 40 φοιτητές της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ βρίσκονται μπροστά στις εγκαταστάσεις των ΤΕΦΑΑ ενώ οι κουκουλοφόροι έχουν κινηθεί προς τη φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ.

Όπως όλα δείχνουν η επίθεση των κουκουλοφόρων στους φοιτητές της ΔΑΠ ήταν προσχεδιασμένη. Οι δράστες τη επίθεσης εκτός από το ότι χτύπησαν αρκετούς από τους φοιτητές πήραν μαζί τους 2 κινητά τηλέφωνα και ένα λάπτοπ. Ακινητοποίησαν έναν φοιτητή και αφού άναψαν κροτίδα τον έκαψαν με αυτήν στην πλάτη. Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το σημείο της επίθεσης.





thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση