GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη πέντε Ρομά για κλοπή διαφόρων μεταλλικών αντικειμένων στις Μηλιές Μαγνησίας

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μία εξωλέμβια μηχανή, μεταλλικά μέρη οχημάτων, δεξαμενή και αντλίες νερού, παλιοσίδερα, μαγειρικά σκεύη κ.α...

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μία εξωλέμβια μηχανή, μεταλλικά μέρη οχημάτων, δεξαμενή και αντλίες νερού, παλιοσίδερα, μαγειρικά σκεύη κ.α.
Συνελήφθησαν, την Πέμπτη 11/04 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Μηλεών Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας (Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών σε συνεργασία με Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.)., πέντε ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 24, 34, 33, 26 και 20 ετών, για κλοπή.

Αναλυτικότερα την Πέμπτη 11/04 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Μηλεών, αστυνομικοί κατέλαβαν τους πέντε συλληφθέντες να επιβαίνουν σε δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα και να μεταφέρουν μ’ αυτά μεγάλες ποσότητες διαφόρων μεταλλικών αντικειμένων και τους συνέλαβαν.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στα δύο (2) οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

·μία εξωλέμβια μηχανή,
·μία μεταλλική δεξαμενή νερού,
·τρεις αντλίες νερού (η μία βενζινοκίνητη κι οι άλλες δύο χειροκίνητες),
·είκοσι σιδερογωνίες (πάσσαλοι),
·δύο μεταλλικοί κώνοι,
·ένα παλιό υνί (αλέτρι),
·διάφορα παλαιά σίδερα (μπετόβεργες και σύρματα),
·ένα ψαλίδι οικοδομικό για μπετοσίδερα,
·ένας μεταλλικός κόφτης (σκύλα),
·ένα καπό αυτοκινήτου,
·μία ρόδα με μπροστινή ζάντα μοτοσικλέτας,
·δύο καρότσια,
·μία λάμπα πετρελαίου και
·διάφορα μαγειρικά σκεύη (τέσσερις κατσαρόλες, δύο καζάνια χάλκινα και μία συσκευή υγραερίου για μαγείρεμα).

Επιπλέον, κατασχέθηκαν και τα δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα, ως μέσα διευκόλυνσης της τέλεσης των κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει τα κλοπιμαία από δύο εξοχικές κατοικίες, ιδιοκτησίας 83χρονης Ελληνίδας και 65χρονου Έλληνα αντίστοιχα, στην ευρύτερη περιοχή των Μηλεών. Επιπλέον, εξακριβώθηκε περαιτέρω ότι οι πέντε συλληφθέντες, μετέβησαν από την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας στην ευρύτερη περιοχή των Μηλεών Μαγνησίας, προκειμένου να διαπράξουν κλοπές μεταλλικών αντικειμένων και στη συνέχεια να τα διαθέσουν προς πώληση σε εταιρεία ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ παράλληλα διερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη κι άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών. e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση