GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτές οι κάλπες σε ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο στην Λαμία - Μικρή η συμμετοχή των φοιτητών

Με μικρή συμμετοχή διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές στα Ιδρύματα της Λαμίας. Στο Πανεπιστήμιο Στερεάς μέχρι τις 12 το μεσημέρι είχαν ψ...

Με μικρή συμμετοχή διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές στα Ιδρύματα της Λαμίας. Στο Πανεπιστήμιο Στερεάς μέχρι τις 12 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει μόλις...
12 φοιτητές. Το μοναδικό παραταξιακό ψηφοδέλτιο είναι αυτό της Πανσπουδαστικής με τα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ ή των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ όπως σε άλλα πανεπιστήμια της χώρας να απουσιάζουν.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Στερεάς έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 ψηφοδέλτια. Με 3 υποψηφίους κατέβηκε η Φοιτητική Αριστερή κίνηση, με 8 το Ανεξάρτητο φοιτητικό Κίνημα, με 4 η Επανασυγκρότηση και με 4 η παράταξη του ΜΑΣ.

Εκτός όμως από τους εκπροσώπους στο Σύλλογο Φοιτητών οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου Στερεάς ψηφίζουν και για τους εκπροσώπους τους στην Προσωρινή Γενική Συνέλευση.

Σε αντίθεση με το Πανεπιστήμιο που οι μοναδικές αφίσες που ανέβηκαν ήταν αυτές της Πανσπουδαστικής, στο ΤΕΙ της Λαμίας μόνο η ΔΑΠ έστησε τραπεζάκια και αφίσες.



Και σε αυτό το Ίδρυμα το κλίμα μέχρι πριν λίγη ώρα ήταν υποτονικό. Μέχρι το μεσημέρι ένας μικρός αριθμός σπουδαστών προσήλθε στην κάλπη.


Το ψηφοδέλτιο ήταν ένα και κοινό για τις παρατάξεις της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ αφού τα μέλη της Πανσπουδαστικής προχώρησαν σε ξεχωριστές εκλογές την Τρίτη στο Εργατικό Κέντρο μιας και έχουν προχωρήσει στην σύσταση ξεχωριστού Συλλόγου Σπουδαστών.

Ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ μιλώντας στο lamiastar.gr εμφανίζει την παράταξή του να έχει απομακρυνθεί από το κόμμα της ΝΔ μετά και τα όσα προβλέπει το σχέδιο ΑΘΗΝΑ για το ΤΕΙ της Λαμίας και την μεταφορά του τμήματος ηλεκτρολογίας στην Χαλκίδα.

Ο Άλκης Μπάγιας τονίζει πως όποιος σπουδαστής επιθυμούσε μπορούσε να βάλει υποψηφιότητα ανεξάρτητα με τις πολιτικές του πεποιθήσεις.


lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση