GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Καταπολέμησης Διαφθοράς στην Ελληνική Επικράτεια ή αλλιώς Μ.Κ.Ο. ΚΑ.Δ.Ε.Ε. αποσκοπεί...

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Καταπολέμησης Διαφθοράς στην Ελληνική Επικράτεια ή αλλιώς Μ.Κ.Ο. ΚΑ.Δ.Ε.Ε. αποσκοπεί στην καταγγελία και ανάδειξη των στοιχειοθετημένων περιπτώσεων διαφθοράς διοικούντων σε κάθε μορφή δημόσιας ή ιδιωτικής εξουσίας στην Ελλάδα. Επιπλέον,αποσκοπεί στην ενημέρωση των πολιτών για τα κατοχυρωμένα δικαιωματά τους και για τις υποχρεώσεις της διοίκησης.
Σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μας,στο email katapolemisidiafthoras@gmail.com και να μας καταγγείλετε στοιχειοθετημένες περιπτώσεις διαφθοράς διοικούντων δημόσιας ή ιδιωτικής εξουσίας,ανώνυμα ή επώνυμα,ώστε να απευθυνθούμε εμείς στην αρμόδια ελεγκτική αρχή και να απαιτήσουμε την τήρηση της νομιμότητας.
Το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο της Μ.Κ.Ο. ΚΑ.Δ.Ε.Ε. αποτελείται από τους κάτωθι:
1)Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Χρήστος Τσίχλης του Ηλία
2)Αντιπρόεδρος,αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και Ταμίας: Αλέξανδρος Κομπογιάννης του Σπυρίδωνα
3)Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Λαμπρόπουλος του Γεωργίου
4)Μέλος Δ.Σ.: Μαρία Μόρφη του Αλεξάνρου
5)Μέλος Δ.Σ.: Ιππόλυτος Κούνας του Ανδρέα
6)Μέλος Δ.Σ.: Φίλιππος Τσερωτάς του Γεωργίου
7)Μέλος Δ.Σ.: Μαρία Δούβρη του Δημοσθένους
katapolemisidiafthoras.blogspot.com

8 σχόλια

  1. εάν δεν φύγουν οι πολιτικοί-υπουργοί λαμόγια,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.Να μπουν νέοι άνθρωποι στη πολιτική και να φύγουν τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εάν δεν φύγουν οι πολιτικοί-υπουργοί λαμόγια,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.Να μπουν νέοι άνθρωποι στη πολιτική και να φύγουν τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εάν δεν φύγουν οι πολιτικοί-υπουργοί λαμόγια,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.Να μπουν νέοι άνθρωποι στη πολιτική και να φύγουν τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εάν δεν φύγουν οι πολιτικοί-υπουργοί λαμόγια,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.Να μπουν νέοι άνθρωποι στη πολιτική και να φύγουν τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εάν δεν φύγουν οι πολιτικοί-υπουργοί λαμόγια,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.Να μπουν νέοι άνθρωποι στη πολιτική και να φύγουν τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εάν δεν φύγουν οι πολιτικοί-υπουργοί λαμόγια,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.Να μπουν νέοι άνθρωποι στη πολιτική και να φύγουν τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εάν δεν φύγουν οι πολιτικοί-υπουργοί λαμόγια,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.Να μπουν νέοι άνθρωποι στη πολιτική και να φύγουν τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η διαφθορά υπάρχει ήδη μέσα στο υπουργείο δικαιοσύνης και στους δικαστές.διαφθορά παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση