GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε την Κατερίνα Παπουτσάκη αγνώριστη λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει μια όμορφη και ήρεμη περίοδο, αυτή της εγκυμοσύνης περιμένοντας να νιώσει το αίσθημα της μητρότητας γι...


Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει μια όμορφη και ήρεμη περίοδο, αυτή της εγκυμοσύνης περιμένοντας να νιώσει το αίσθημα της μητρότητας για πρώτη φορά.
Η Κατερίνα σύμφωνα με το περιοδικό Hello από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την εγκυμοσύνη της είναι διαρκώς με το χαμόγελο στα χείλη! Μαζί με το σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά κάνουν σχέδια για το μέλλον, όχι για δύο, αλλά για τρεις.
Η Κατερίνα  σε λίγες μέρες θα μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, και σύμφωνα με πληροφορίες του φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού, ο γυναικολόγος της έχει πει να περιμένει την έλευση του γιου της στα μέσα του Μαΐου.
Η όμορφη ηθοποιός έχει πάρει 14 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και όταν δεν περπατάει ασχολείται με τη διακόσμηση του σπιτιού και κυρίως με το παιδικό δωμάτιο, το οποίο θέλει να είναι ξεχωριστό και όμορφο.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello την εντόπισε κατά τη διάρκεια βόλτας της και την απαθανάτισε!
Δείτε photo:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση