GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος με εγγύηση ο Γ. Παπαντωνίου

Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ αφέθηκε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, μετά την απολογία του... στον ειδικό εφέτη - ανακριτή γι...

Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ αφέθηκε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, μετά την απολογία του... στον ειδικό εφέτη - ανακριτή για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες, αναφορικά με την ύπαρξη λογαριασμού στη Λίστα Λαγκάρντ ύψους 2 εκατ. ευρώ, που ανήκε στη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου.

Η ίδια η σύζυγός του αφέθηκε επίσης ελεύθερη μετά την απολογία της με εγγύηση 20.000 ευρώ.

5 σχόλια

  1. ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλες οι Μιζοχαλάστρες μαζί με τους Μιζοαρπάχτρες στον Κορυδαλλό…

    Τις Μιζοχαλάστρες τις περιμένει ο Μοντελοπνίχτης να τις πνίξει αφιλοκερδώς !!!

    Και τους Μιζοαρπάχτρες ο Κουφοντίνας για να τους “ξεπατώσει” ολοσχερώς …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βλαχό- τσουλάρα του ΑΚΗ ζητά ισονομία και προσφέρει την σουίτα της στον Κορυδαλλό για συγκατοίκηση με την Ρούλα του Μιζοαρπάχτρα.

    Αποδέχθηκαν φυσικά κι αυτές τα βρόμικα χρήματα, επομένως έχουν τη δική τους ευθύνη.

    Ας πάει προς το παρόν και η Ρούλα στον Κορυδαλλό , να κάνει παρέα της Βικοτσουλάρας του ΑΚΗ , μεχρι να … “κρισιολογηθεί”… η περίπτωση της με τις αδικαιολόγητες εξωχώριες τραπεζικές καταθέσεις …και όχι μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω ρε παιδι μου πως σπιλωνουν τετοιους ηθικους ανθρωπους!!!!!!!!

    Αυτο το καμαρι της οικονομιας αυτο το παλληκαρι που εδωσε τα παντα για την ΕλΛΑΔΑ σαν τον μαχητη τον σοσιαλησταρχο ΑΚΗ ιδια σειρα ειναι πω πω τωρα τι θα κανουμε χανει ενα μπουμπουκι η Ελλαδα με αυτην την σπιλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aπίστευτη η δικαιολογία του Γιάννου για το 1,3 εκ. Ευρώ … που βρέθηκαν στον λογαριασμό της γυναίκας στην λίστα …των ληστών της Λαγκάρτ …

    Δεν ξέρει τι να υποθέσει κανείς διαβάζοντας όσα ομολογεί κυνικά, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, o μουρόχαβλος Γιάννος, ο χαμογελαστός οικονομησάριος της Πασοκό-ληστείας.

    Eίναι πλέον δεδομένο, ότι ο εκ των κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων της εποχής Σημίτη πιάστηκε για τα καλά στις «δαγκάνες» των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών.

    Οι απίθανες δικαιολογίες του για το πώς βρέθηκε η σύζυγός του κυρία Ρούλα Κουράκου στην περιβόητη λίστα Λαγκάρτ, ως κάτοχος 1,3 εκατ. ευρώ, αλλά και πώς δικαιολογούνται μαύρες τρύπες στις προσωπικές του καταθέσεις, θυμίζουν το πώς ξεκίνησαν και εξελίχθηκαν θλιβερές περιπτώσεις πολιτικών όπως εκείνη του κ. Ακη Τσοχατζόπουλου, αλλά και άλλων.

    Ο πρώην πανίσχυρος υπουργός των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου και του κ. Κώστα Σημίτη όχι μόνο δεν πείθει με την, καταφανώς έωλη, επιχειρηματολογία του, αλλά κινδυνεύει πλέον να βρεθεί κατηγορούμενος για περισσότερες υποθέσεις απ’ όσες εμπλέκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση