GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γερμανική υποκρισία συνεχίζεται...

Η υποκρισία του γερμανικού κατεστημένου συνεχίζεται! Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο φοροδιαφυγής – μαμούθ από τον υποστηρ...

Η υποκρισία του γερμανικού κατεστημένου συνεχίζεται! Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο φοροδιαφυγής – μαμούθ από τον υποστηρικτή της Μέρκελ Ούλι Χένες που συκοφαντούσε την Ελλάδα ως διεφθαρμένη χώρα. Από σήμερα στη Γερμανία αρχίζει να ξεδιπλώνεται (μέσω του γνωστού μας Spiegel) μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ο Χένες ως ειδική περίπτωση και με αυξημένη επιείκεια!!
Off the record

1 σχόλιο


  1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Η κυβέρνηση δεν σταματάει να σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Αφού απέσπασε το “βραβείο αποτυχίας” ενάντια στη φοροδιαφυγή με ΜΗΔΕΝ αποτελέσματα για το 2011 και 2012, σήμερα κατάφερε να κερδίσει άλλο ένα βραβείο.

    Το “βραβείο αναλγησίας”.

    Με την πρωτοφανή σε σφοδρότητα επίθεση εναντίον των τριτέκνων και πολυτέκνων.

    Συγχαρητήρια!!!»

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 18 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ. ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ! ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση