GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητούν την εισαγγελική «βούλα» για την αναστολή των κατεδαφίσεων

Κι από Οκτώβρη... κατεδαφίσεις, αλλά μόνο αν εξασφαλιστεί η εισαγγελική εντολή! Αυτήν ακριβώς τη νομική κάλυψη επιδιώκει να εξασφαλίσει...

Κι από Οκτώβρη... κατεδαφίσεις, αλλά μόνο αν εξασφαλιστεί η εισαγγελική εντολή! Αυτήν ακριβώς τη νομική κάλυψη επιδιώκει να εξασφαλίσει ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γιώργος Δεικτάκης... μετά από συνάντησή του με τον Εισαγγελέα, προκειμένου με την παρέμβασή του να εξασφαλιστεί η ηρεμία για την τουριστική σεζόν.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ένα ιδιότυπο "κρυφτό" είναι σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο "Κέρνος", με τον εργολάβο να προσπαθεί να γκρεμίσει και να συναντά μπροστά το...φορτηγό! Πιο συγκεκριμένα, ο εργολάβος που είχε αναλάβει τις κατεδαφίσεις των αυθαίρετων πάνω στον αιγιαλό έχει κηρυχθεί έκπτωτος, καθώς - χωρίς δική του υπαιτιότητα, προφανώς - δεν τήρησε τους όρους του συμβολαίου που είχε υπογράψει. Έτσι, προκειμένου να μη χάσει την (πολύτιμη) εγγυητική επιστολή, προσπαθεί με κάθε τρόπο να συνεχίσει το έργο το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει. Ωστόσο, φθάνοντας σήμερα στο ξενοδοχείο "Κέρνος" βρήκε την είσοδο αποκλεισμένη από ένα φορτηγό, κι έτσι τώρα ζητά τη συνδρομή της αστυνομίας για να μπορέσει να μπει μέσα στο ξενοδοχείο.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είχε δεσμευτεί ότι θα κατεδαφίσει ο ίδιος το αυθαίρετο κτίσμα, ενώ ήδη το αυθαίρετο στους Καλούς Λιμένες, ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη, έχει γκρεμιστεί.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση