GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος (εν ενεργεία) βουλευτής δεν έχει πάει (ακόμη) φαντάρος...

Σε μια περίοδο που οι βουλευτές δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, έρχεται να τους βασανίσει ένας νέος πονοκέφαλος. Στα πηγαδάκια συζητούν μ...

Σε μια περίοδο που οι βουλευτές δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, έρχεται να τους βασανίσει ένας νέος πονοκέφαλος. Στα πηγαδάκια συζητούν μετ' επιτάσεως την περίπτωση ενός (εκλεγέντος για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο) συναδέλφου τους ο οποίος (αν και κοντεύει τα ...40) δεν έχει υπηρετήσει ακόμη τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του. (Δεν υπάρχει κάποιος, πολιτικά έμπειρος, να τον συμβουλεύσει;)
Off the record

15 σχόλια

  1. OI ΤΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΙΠΤΟΥΝ
    ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλητες οπως παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA VRE KALOPAIDA ,
    POIOS EINAI EN TELEI O BOULEYTHS ????
    ONOMA DEN EXEI ???? FOVASTE NA TO
    GRAPSETE ???? E????? E ????? E ????
    Dimi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος εχει παει πρεπει να ψαξεις φιλε μου και με δυσκολια θα βρεις κανα δυο ειπαμε οι μα..ακες ειναι οι απ εξω και οχι αυτοι που ειναι εκει μεσα οπως νομιζουν και θελουν να προωθουν μερικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απάτη με τις φοιτητικές εκλογές.

    Σύμφωνα με τη ΔΑΠ ψήφισαν στα ΑΕΙ περίπου 65.000 φοιτητές και στα ΤΕΙ ( σύμφωνα με την ΠΣΚ ) 27.000 σπουδαστές, δηλαδή συνολικά περίπου 92.000 ( αν δεν έχει υπάρξει νοθεία σε κάποιες σχολές με περισσότερα ψηφοδέλτια.
    Κάθε χρόνο εισάγονται στα ΑΕΙ-ΤΕΙ περίπου 80.000 υποψήφιοι, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 350.000 ενεργοί φοιτητές και σπουδαστές, χώρια οι φοιτητές- σπουδαστές που χρωστούν μαθήματα σε μεγαλύτερα έτη από τα χρόνια φοίτησης. Με απλά λόγια, ψήφισε λιγότερο από 1/3 των φοιτητών-σπουδαστών και η "πρώτη δύναμη" ΔΑΠ πήρε περίπου 40.000 ψήφους σε ΑΕΙ- ΤΕΙ, δηλαδή το 1/10 του συνόλου των φοιτητών-σπουδαστών, ενώ η ΠΑΣΠ πήρε 17.000 ψήφους, με μεγάλες απώλειες σε ψήφους και ποσοστά, δηλαδή το 1/20 των φοιτητών- σπουδαστών. Και αυτές οι δύο παρατάξεις πανηγυρίζουν,μάλλον επειδή οι φοιτητές και σπουδαστές τους έφτυσαν κατάμουτρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ. ΠΟΙΟΥΣ ; ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 200-300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ - ΠΙΑ- ΣΕ "ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΥΡΙΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΟΜΩΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΚΑΙ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΥΠΑ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ "ΧΕΡΙ" ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΘΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΦΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ.

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ Ή ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΑ ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ! ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΙΝΟΥΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ekJCuGyy91I#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν η είδηση ήταν αληθινή, θα έπρεπε να αναφερόταν το όνομα. Δεν είναι προσωπικό δεδομένο το αν κάποιος έχει εκπληρώσει ή όχι τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ούτε είναι δυσφήμηση να αναφερθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και που είναι το παράξενο παιδιά; Από ιδρύσεως αυτού του κολοκράτους όλα τα παιδιά των μεγαλοβιομηχάνων,
    μεγαλοκαρχαριών , των γόνων πολιτικών τζακιών κλπ η έπαιρναν απολυτήριο τρελού η την έβγαζαν στο ΓΕΣ η το πολύ -πολύ στην πλατεία Κλαυθμώνος στις υπηρεσίες του ΓΕΝ.Που υπηρέτησαν οι σημερινοί πολιτικοί αρχηγοί και χθεσινοί πολιτικοί αρχηγοί; Οι υπουργοί; Οι βουλευτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....

    ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ, Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΜΕ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΔΕΣ, ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΦΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....

    ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ, Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΜΕ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΔΕΣ, ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΦΑΡΑ"

    ΚΑΙ ΟΙ ΝΗΓΙΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΜΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά είστε σοβαροί; Μας λέτε ¨ποιος εν ενεργεία βουλευτής δεν έχει πάει φαντάρος.. μάλλον μας δουλεύετε αφού δεν αναφέρετε το όνομά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γλυφω Πούτσα Νιγηριανού όρο θετικού και το χαίρομαι σει τσουτσουνομπαμιες έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γλυφω Πούτσα Νιγηριανού όρο θετικού και το χαίρομαι σει τσουτσουνομπαμιες έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ουστ όλοι σας , άχρηστοι ψευτοδημοσιογραφίσκοι και ψευτοπατριώτες ,λαγοί !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση