GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέοι οι τρεις επιστάτες και ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας στη Μανωλάδα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τόσο οι τρεις επιστάτες όσο και ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας για την υπόθεση της επίθεσης κατά των αλλοδαπών ε...

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τόσο οι τρεις επιστάτες όσο και ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας για την υπόθεση της επίθεσης κατά των αλλοδαπών εργατών στη Μανωλάδα την περασμένη Τετάρτη.
Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ένταση προκλήθηκε από συγγενείς και φίλους των τεσσάρων έξω απο τα δικαστήρια της Αμαλιάδας με φραστικές επιθέσεις προς τους δημοσιογράφους.

4 σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ 'ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ?' ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ' Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ?' ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΖΗΜΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΗ ΠΛΗΜΜΕΛΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ? ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η βουλή φρόντισε να ψηφίσει με την καλύψει σχεδόν όλων των βουλευτών τον νόμο περί ευθύνης υπουργών ώστε όταν οι βουλευτές και υπουργοι παρανομούν να μην διώκονται. ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε που δεν τους περνούμερο με τις πέτρες μου λέτε ? Όσο ΕΜΕΙΣ θα είμαστε τα κορόιδα τόσο και αυτοί θα το εκμεταλλεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωστά το λες και ο ΓΑΠ που το ξεκίνησε που βρίσκετε μήπως ο λαος δεν ήθελε την νομιμότητα διοτι βολευόταν




























    /











    ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωστά το λες και ο ΓΑΠ που το ξεκίνησε που βρίσκετε μήπως ο λαος δεν ήθελε την νομιμότητα διοτι βολευόταν




























    /











    ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση