GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προϊστορία και Στοιχήματα για το Ντέρμπι Αιωνίων!

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει να...


Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει να ολοκληρώσει με θρίαμβο επί του αιώνιου αντίπαλου μια έτσι και αλλιώς επιτυχημένη χρονιά.
Βαθμολογικό κίνητρο για το ματς έχουν μόνο οι Πράσινοι, που θα προσπαθήσουν στις 2 τελευταίες αγωνιστικές να διασώσουν μια χαμένη χρονιά, αν προλάβουν τελικά να καταταγούν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και στην Ευρώπη.
Αγωνιστικά οι Κόκκινοι έχουν τεράστιο προβάδισμα ,όπως άλλωστε δείχνουν και οι 35 πόντοι που χωρίζουν τις 2 ομάδες στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ, αλλά σε τέτοια παιχνίδια οι ισορροπίες αλλάζουν, το κίνητρο είναι τεράστιο και οι ομάδες παρουσιάζουν βελτιωμένο πρόσωπο.
Επειδή λοιπόν τα ντέρμπι έχουν τους δικούς τους κανόνες και τη δική τους ιστορία, με τη βοήθεια του υπεύθυνου στοιχημάτων της Unibet, συγκεντρώσαμε στατιστικά και πληροφορίες για την Κυριακάτικη αναμέτρηση των δύο αιωνίων:
Σε 29 ντέρμπι για το πρωτάθλημα από το 1998 ο Ολυμπιακός έχει 10 νίκες, ο Παναθηναϊκός 6 και 13 παιχνίδια (ποσοστό 45%) έχουν λήξει ισόπαλα (4.00 απόδοση πληρώνει το Χ στη Unibet).
Στα τελευταία 14 παιχνίδια στην έδρα του Ολυμπιακού από το 1999 οι Πράσινοι έχουν κερδίσει μόνο μια φορά, 7 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα ενώ οι Ερυθρόλευκοι έχουν πάρει 6 φορές τη νίκη (2.25 δίνει η νίκη του Ολυμπιακού με 1 γκολ χάντικαπ).
Σε 29 ντέρμπι για το πρωτάθλημα από το 1998 έχουν σημειωθεί 64 γκολ με το μέσο όρο να είναι 2.2 ανά ντέρμπι (1.75 απόδοση πληρώνει το Under 2.5 γκολ στη Unibet).
Σε 6 από τα 14 ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού από το 1998 ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Επιπλέον οι πράσινοι έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα στο σκοράρισμα εκτός έδρας για τη φετινή σεζόν αφού σε 6 παιχνίδια δεν έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα (1.78 απόδοση πληρώνει να μην σκοράρει ο Παναθηναϊκός).
Το Καραϊσκάκης ευνοεί τα Over αφού σε 8 από τα 13 φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα με το μέσο όρο των γκολ που σημειώνονται ανά ματς να είναι 2.8 (2.00 απόδοση πληρώνει το Over 2.5).

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση