GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχωρεί ο ΟΗΕ από την Β. Κορέα;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα οποία όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η κυριoλεκτικά εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί... σε ολόκ...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα οποία όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η κυριoλεκτικά εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί... σε ολόκληρη την Κορεατική Χερσόνησο λόγω της συνεχούς κλιμάκωσης της έντασης από τη Βόρεια Κορέα, οδηγούν τον OHE στο να εξετάζει την άμεση απομάκρυνση όλου του προσωπικού του από τη συγκεκριμένη χώρα, καθώς η κυβέρνηση της Πιονγκγιάνγκ δεν παύει να εξαπολύει απειλές και να διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως «πλέον δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο, ακόμα και αυτό της ένοπλης σύρραξης τις επόμενες ημέρες».
Μάλιστα, και σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, «το καθεστώς τις Πιονγκγιάνγκ διεμήνυσε σήμερα στο προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα, καθώς οι εξελίξεις μπορεί να είναι δραματικές» και πως «ο ΟΗΕ, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες ή ημέρες ότι προβαίνει στην απομάκρυνση όλου του του προσωπικού στη χώρα».

Εξαιρετικά θορυβημένα δείχνουν να εμφανίζονται όμως και όσα ξένα πρακτορεία έχουν ανταποκριτές τους στη Βόρεια Κορέα, προσανατολιζόμενα και αυτά στο ίδιο σκεπτικό, δηλαδή αυτό της άμεσης απόσυρσής τους από την ευρύτερη περιοχή.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση