GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθιώτιδα: Μετέφερε με το Ι.Χ. του λαθρομετανάστες....

33χρονος που μετέφερε λαθρομετανάστες στην περιοχή της Μακρακώμης συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος. ...


33χρονος που μετέφερε λαθρομετανάστες στην περιοχή της Μακρακώμης συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην μία τα ξημερώματα τον 33χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητό του στην διασταύρωση της Τσούκας. Μέσα στο όχημα επέβαιναν 2 ακόμη άτομα.

Οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν πως κάτι ύποπτο συνέβαινε και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Ο 33χρονος οδηγός όταν είδε τους αστυνομικούς, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο. Οι δύο επιβάτες κατέβηκαν από το όχημα και εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι εξαφανίστηκαν στα χωράφια.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν ένα στιλέτο (πεταλούδα), μία φαλτσέτα (χαρτοκόπτης) και ένα ομοίωμα πιστολιού - αναπτήρας.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι δύο άγνωστοι δράστες είναι αλλοδαποί υπήκοοι, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και αναζητούνται για να συλληφθούν.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση