GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργούν την Πρωτομαγιά οι οικοδόμοι της Αιδηψού

Το σωματείο τους συμμετέχει στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην πλατεία της Ιστιαίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Οικοδόμων Λο...


Το σωματείο τους συμμετέχει στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην πλατεία της Ιστιαίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Οικοδόμων ΛουτρώνΑιδηψού συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να καλέσει τους συναδέλφους σε απεργία την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μάη και σεσυμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην πλατεία της Ιστιαίας, στις10.30 το πρωί.
Σε ανακοίνωση του σωματείου τονίζονται τα εξής:
«Η 1η Μάη είναι μέρα δική μας και σαντέτοια σηματοδοτεί τους αγώνες που έδωσε η τάξη μας για την απαλλαγή της από ταδεσμά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. Είναι μέρα μνήμης και στοχασμού. Την 1ηΜάη κορυφώνεται το ταξικό μίσος.
Είναι καθήκον του κάθε εργάτη να αποτινάξει τοφόβο, την απογοήτευση και οργανωμένα να συμπορευτεί στο δρόμο του αγώνα. Δενυπάρχουν σωτήρες, δεν υπάρχουν μεσσίες. Η εργατική τάξη με τους αγώνες της θασπάσει τις αλυσίδες που τη βαραίνουν.»
egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση