GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Όταν ο Άκης έτρωγε αστακούς και έπινε σαμπάνιες...

Από πολλά υπουργεία και πολλά αξιώματα πέρασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, "αγγίζοντας" κόμη και την πρωθυπουργία! Αυτό, όμως, ...


Από πολλά υπουργεία και πολλά αξιώματα πέρασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, "αγγίζοντας" κόμη και την πρωθυπουργία! Αυτό, όμως, που τον "σημάδεψε" και που τελικά τον οδήγησε στη φυλακή και στην Δικαιοσύνη, ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 
Εικόνες από την εποχή της παντοδυναμίας του Άκη Τσοχατζόπουλου βγαίνουν έτσι ξανά στη δημοσιότητα. Ο Άκης ήταν γνωστός για την αδυναμία του στην πολυτελή ζωή, κάτι που φαίνεται να το γνώριζαν καλά οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Onalert.gr, μεταξύ άλλων ο Άκης Τσοχατζόπουλος έτυχε ειδικής φιλοξενίας από τους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς η υποδοχή που δεχόταν στα στρατόπεδα της παραμεθορίου ήταν ιδιαίτερα θερμή.
Σαμπάνιες, αστακοί γκουρμέ γεύματα και πανηγυρικές δεξιώσεις είναι κάποια από τα… τυχερά του Άκη όταν κάποτε ήταν υπουργός.
Jsabaniaaaa

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση