GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωπηλάτες αποκλείστηκαν σε παραλία της Κεφαλονιάς...

Περιπετειώδης ήταν η βόλτα τεσσάρων κωπηλατών στο Ιόνιο. Οι τέσσερις αλλοδαποί κωπηλάτες αποκλείστηκαν χθες το μεσημέρι σε παραλία ...


Περιπετειώδης ήταν η βόλτα τεσσάρων κωπηλατών στο Ιόνιο.
Οι τέσσερις αλλοδαποί κωπηλάτες αποκλείστηκαν χθες το μεσημέρι σε παραλία νότια του λιμανιού Άσου στην Κεφαλονιά.

Οι τέσσερις άνδρες αποτελούσαν μέλη ευρύτερης κωπηλατικής ομάδας που περιέπλεε τη ν. Κεφαλονιά και λόγω δυσμενών τοπικών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, αποσπάστηκαν από την ομάδα με αποτέλεσμα να αποκλειστούν στην παραλία.

Οι δύο εκ των τεσσάρων κινδυνευόντων, απέπλευσαν με δική τους πρωτοβουλία με τα κανό τους και προσέγγισαν την παραλία «ΜΥΡΤΟΣ» από όπου, με μέριμνα του προσωπικού της Λιμεναρχείου Φισκάρδου, διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στη συνέχεια, λόγω αδυναμίας οδικής προσβασιμότητας στην παραλία νότια της Άσου ιδιωτικό σκάφος, με επιβαίνων στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., περισυνέλεξε τους εναπομείναντες δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι, αφού αποβιβάστηκαν στην παραλία «ΜΥΡΤΟΣ», μεταφέρθηκαν επίσης με μέριμνα προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.
ipeirotika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση