GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιζήτητος γαμπρός ο Παπανικολάου του Ολυμπιακού στα Τρίκαλα

Ο Κώστας Παπανικολάου με καταγωγή από τα Τρίκαλα, έχει γίνει περιζήτητος γαμπρός για πολλές κοπέλες.. που θέλουν να τον παντρευτούν....


Ο Κώστας Παπανικολάου με καταγωγή από τα Τρίκαλα, έχει γίνει περιζήτητος γαμπρός για πολλές κοπέλες.. που θέλουν να τον παντρευτούν.

Το καλοκαίρι, ο άσσος του Ολυμπιακού περνάει τις διακοπές του στα Τρίκαλα, και πίνει το καφεδάκι σε διάφορες πισίνες της περιοχής.

Εκεί, πολλές τρικαλινές με τα μπικίνι τον γλυκοκοιτάζουν, τον χαμογελούν, του δίνουν φιλιά στο μάγουλο, και του ζητούν αυτόγραφο.

Το βράδυ όταν βγαίνει στα μπαράκια των Τρίκαλων.. όλες οι κοπέλες τον θαυμάζουν, λες και είναι ο"Απολλώνιος θεός".

Ο Κώστας Παπανικολάου προσπαθεί να περνά απαρατήρητος, αλλά το ύψος τον προδίδει, και αμέσως γίνεται αντιληπτός από τις Τρικαλινές.

Οι περισσότερες δείχνουν στις φίλες τους με το χέρι, "ει κοιτάτε ο Παπανικολάου του Ολυμπιακού" και όλες τον κοιτάζουν με λατρεία.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού δεν πίνει ούτε καπνίζει, και προσπαθεί να κάθεται κάπου που να μην έχει καπνίλα από τσιγάρα.

Όσες λοιπόν θέλουν να κάνουν καμάκι τον Κώστα Παπανικολάου.. ας κόψουν το τσιγάρο, και φυσικά να είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

trikalaweb.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση