GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αεροπορική εταιρεία χρεώνει επιβάτες ανάλογα με το βάρος τους!

Η αεροπορική εταιρεία Samoa Air ξεκίνα να χρεώνει τους επιβάτες της ανάλογα με τα κιλά τους! Σύμφωνα με το νέους κανόνες της εταιρείας ...

Η αεροπορική εταιρεία Samoa Air ξεκίνα να χρεώνει τους επιβάτες της ανάλογα με τα κιλά τους! Σύμφωνα με το νέους κανόνες της εταιρείας κάθε επιβάτης πληρώνει συγκεκριμένο ποσό για κάθε κιλό, το οποίο διαφοροποιείται ανάλογα με τον προορισμό και το πόσο μακρινός είναι αυτός.
Ο πρόεδρος της εταιρείας, Chris Langton, μιλώντας στο ραδιόφωνο ABC της Αυστραλίας ανέφερε ότι αυτός "Είναι ο δικαιότερος τρόπος να ταξιδεύει κανείς" και προσθέτει "Οι αεροπορικές εταιρείες δεν λειτουργούν με καθίσματα,  λειτουργούν με το βάρος.  Μάλιστα, όσο πιο μικρό είναι το αεροσκάφος τόσο μειώνεται η διακύμανση του βάρους μεταξύ των επιβατών .Οι επιβάτες προσθέτουν τα κιλά των αποσκευών τους και δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις για παραπανίσιο βάρος".
Στις πτήσεις εσωτερικού ένα κιλό αντιστοιχεί σε ένα δολάριο, ενώ για πιο μακρινούς προορισμούς ένα κιλό αντιστοιχεί σε 4,16 δολάρια.
Ο Langton  αναφέρει επίσης ότι η κίνηση θα βοηθήσει  την προώθηση της ευαισθητοποίησης σε θέματα υγείας στη Σαμόα, η οποία έχει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα παχυσαρκίας στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση