GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερώτηση της μειοψηφίας του Δ. Βόλου για «ύποπτα» σκευάσματα στη σίτιση μαθητών σχολείου

Ερώτηση για «ύποπτα» σκευάσματα σε σχολείο του Βόλου, υπέβαλε προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, η επικεφαλής της μείζονος...

Ερώτηση για «ύποπτα» σκευάσματα σε σχολείο του Βόλου, υπέβαλε προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ζέττα Μακρή.
Όπως αναφέρει, το τελευταίο διάστημα απασχολεί την κοινή γνώμη η διακίνηση στην αγορά κρεατοσκευασμάτων, στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου, που θεωρείται επικίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών. «Υπήρξαν μάλιστα πληροφορίες για σίτιση των μαθητών Μουσικού σχολείου της πόλης μας με τέτοιου είδους κρεατοσκευάσματα, δημιουργώντας έντονη ανησυχία σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές», αναφέρει η κα Μακρή.
Από την εταιρία που έχει αναλάβει την σίτιση των μαθητών του Μουσικού σχολείου υπήρξε, βέβαια, διάψευση όλων αυτών των πληροφοριών, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκε η ανάκληση και η επιστροφή της συγκεκριμένης ποσότητας κρεατοσκευασμάτων, χωρίς να έχει καταναλωθεί ούτε μία μερίδα από τους μαθητές του Μουσικού σχολείου.
Η επικεφαλής της μειοψηφίας θεωρεί ότι η σίτιση των μαθητών πρέπει να αντιμετωπίζεται με ευαισθησία και ιδιαίτερη προσοχή και ζητά από τη Δημοτική Αρχή ενημέρωση με υπεύθυνο τρόπο για το τι πραγματικά έχει συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση