GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με την τρόικα...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με την τρόικα, η οποία διήρκεσε δύο περίπου ώρες. Στη συνάντηση συμμετεί...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με την τρόικα, η οποία διήρκεσε δύο περίπου ώρες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, από ελληνικής πλευράς, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης.

Το «ραντεβού» του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής της τρόικας ανανεώθηκε για αύριο στις 6 το απόγευμα, καθώς, όπως δήλωσαν ανώτερα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, αμέσως μετά τη σημερινή δίωρη συνάντηση στο υπουργείο, «όλα είναι ακόμη ανοικτά».

Τα τρία βασικά «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις, αφορούν στο ειδικό τέλος στα ακίνητα, στην προωθούμενη συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank και στην κινητικότητα στο Δημόσιο (όπου η τρόικα δεν ικανοποιείται, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον αριθμό των αποχωρήσεων των δημοσίων υπαλλήλων που τους έχει αποστείλει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης).

1 σχόλιο

  1. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ, ΚΑΙ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
    ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ, ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΗΜΑΡ. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΞΥΠΝΑΤΕ. ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΚΥΠΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση