GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελέφαντας επιτέθηκε σε αυτοκίνητο τουριστών και το έκανε «ολοκαίνουργιο»!

​Τον μπελά τους βρήκαν στα καλά καθούμενα δύο τουρίστες στη νότια Αφρική που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τους κι έκαναν τη βόλτα τους στο ...

​Τον μπελά τους βρήκαν στα καλά καθούμενα δύο τουρίστες στη νότια Αφρική που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τους κι έκαναν τη βόλτα τους στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ, όταν... δέχτηκαν επίθεση από ελέφαντα!

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, το πελώριο ζώο για κάποιο λόγο τα «πήρε στο κρανίο» μαζί τους και τους επιτέθηκε αναποδογυρίζοντας το αυτοκίνητο τους και στέλνοντας τους στο νοσοκομείο!

Ο Πολωνός και η Κινέζα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ο άνδρας Πολωνία με σπασμένα πλευρά και η Κινέζα χωρίς σοβαρά τραύματα.

Το κορυφαίο… ποιο είναι λέτε; Οι ειδήμονες των άγριων ζώων και του πάρκου είπαν… πως ο ελέφαντες ήταν σε μανιώδη κατάσταση, καθώς τον είχαν πιάσει οι σεξουαλικές ορμές του… κι αναζητούσε σύντροφο!


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση