GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεχτήκαμε βάρβαρη και φασιστικού τύπου επίθεση την ώρα του καθήκοντος.

Όπως είναι γνωστό η Χρυσή Αυγή απο ημέρες είχε δημοσιοποιήσει την πρόθεση της να συμμετάσχει σε αιμοδοσία και την Τρίπολη. Παράλληλα ...

Όπως είναι γνωστό η Χρυσή Αυγή απο ημέρες είχε δημοσιοποιήσει την πρόθεση της να συμμετάσχει σε αιμοδοσία και την Τρίπολη.
Παράλληλα σωματεία προσκείμενα στο ΠΑΜΕ κάλεσαν τα μέλη τους και το λαό της Αρκαδίας, να συγκεντρωθεί στην είσοδο του Παναρκαδικού νοσοκομείου για να αποδοκιμάσει την ΧΑ που δίνοντας αίμα βάζει φασιστικά κριτήρια για την διάθεση του, που φυσικά δεν αποδέχονται οι εργαζόμενοι στην υγεία, αφού η αιμοδοσία σαν πράξη είναι βαθιά ανθρωπιστική και δεν έχει καμιά σχέση με την φασιστική προσέγγιση της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Την ώρα της αιμοδοσίας φανερά εν μέσω 40-50 Χρυσαυγιτών το εικονολήπτης μας, έκανε βιντεοσκόπηση μερικών δευτερόλεπτων και σταμάτησε όταν κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν.

Κάποιοι άλλοι έλεγαν ας τραβήξει. Προκειμένου να διευκρινιστεί αν ήθελαν η όχι να δημοσιευτεί το βίντεο, κάποιος έπιασε απο το λαιμό τον εικονολήπτη μας ενώ ταυτόχρονα άλλος του πήρε βίαια το κινητό. Στη συνέχεια κάποιος ο οποίος παρουσιάστηκε σαν δικηγόρος της ΧΑ με τη συνοδεία 2-3 χρυσαυγιτών επέστρεψαν το κινητό και επέβαλαν το σβήσιμο του υλικού .

Καταγγέλλουμε τις φασιστικές μεθόδους επιβολής λογοκρισίας στα ΜΜΕ και δηλώνουμε ότι σταματάμε να μεταδίδουμε οτιδήποτε έχει σχέση με τη συγκεκριμένη Οργάνωση.



http://www.arcadiavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση