GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απορρίφθηκε αίτηση νέας μείωσης ενοικίου της κόρης του Κ. Στεφανόπουλου

Το αίτημα μείωσης του ενοικίου της θυγατέρας του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κ. Στεφανόπουλου, Ειρήνης Στεφανοπούλου απασ...

Το αίτημα μείωσης του ενοικίου της θυγατέρας του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κ. Στεφανόπουλου, Ειρήνης Στεφανοπούλου απασχόλησε, μεταξύ άλλων, τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Χίου.

Η κ. Στεφανόπουλου προ ενός έτους είχε ζητήσει τη μείωση ενοικίου από το Δήμο Χίου, το ακίνητο του οποίου ενοικιάζει ως επαγγελματικό χώρο στην οδό Βαλαωρίτου στην Αθήνα. Έτσι αρχικά το μίσθωμα είχε μειωθεί από τα 1.200 ευρώ στα 900, δηλαδή πάνω από το 20% που θέτει ως όριο ο νόμος.

Αυτή η παραχώρηση από το Δήμο Χίου φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετή, αφού με νεότερο έγγραφό της η ίδια ζητάει να μειωθεί επιπλέον το ενοίκιο στα 500 ευρώ, επικαλούμενη οικονομική δυσχέρεια.

«Το σκεπτικό του αιτήματος είναι ότι επειδή λήγει το συμβόλαιο τα τελευταία ενοίκια είθισται να είναι μειωμένα», ανέφερε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ., Β. Μυριαγκός, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των μελών του Συμβουλίου.

Πρώτη από όλους η Κλ. Κωστάλα εκ μέρους της Λ.Α.Σ. χαρακτήρισε παράλογο το αίτημα της κόρης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, λέγοντας ότι ήδη ο Δήμος έκανε μεγάλη υποχώρηση μειώνοντας το αρχικό μίσθωμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Δ. Τζιώτη. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η οικογένειά του είναι οι πρώτοι που πρέπει να δείχνουν έμπρακτα το καλό παράδειγμα και να βοηθούν το Δημόσιο», ανέφερε.

Τελικά, με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα, ζητώντας από την Ειρήνη Στεφανοπούλου να καταβάλει το ενοίκιο έτσι όπως προβλέπει το συμφωνητικό.

politischios.gr

1 σχόλιο

  1. ΚΑΡΜΙΡΗ ΠΑΤΡΙΝΕ!!!
    ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ,ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ.
    ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΕ.ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση