GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσφορά-ρεκόρ για την ελληνική προξενική κατοικία στο Λονδίνο

Ξεπέρασε το ποσό των 23 εκατ. λιρών το τίμημα για το διατηρητέο ακίνητο, συνολικής...


Ξεπέρασε το ποσό των 23 εκατ. λιρών το τίμημα για το διατηρητέο ακίνητο, συνολικής έκτασης 810 τ.μ., που αποτελούσε την κατοικία του Έλληνα προξένου στο Holland Park του Λονδίνου…

Η προσφορά αυτή είναι κατά ένα εκατομμύριο υψηλότερη από την τιμή εκκίνησης που είχε θέσει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την πώληση ακινήτων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά 3,24 εκατ. ευρώ υψηλότερη από την τιμή εκκίνησης είναι και η προσφορά για το 9ώροφο ακίνητο Quartier Leopold στις Βρυξέλλες.
Αύριο Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των αγοραστών των ακινήτων που είχε θέσει προς πώληση το ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.
Επίσης, στη συνεδρίαση του Ταμείου, που έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη, αναμένεται να αποφασιστεί και η γραμμή που θα ακολουθήσει κατά τη γενική συνέλευση του ΟΠΑΠ, στις 6 Απριλίου, καθώς το ΤΑΙΠΕΔ είχε ζητήσει αναβολή της προγραμματισμένης για τις 28 Μαρτίου συνέλευσης ώστε να ενημερωθεί ο νέος πρόεδρός του Στέλιος Σταυρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση