GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μη καταβολή δώρου Πάσχα...

Το Επίσημο Ελληνικό Κράτος συνεχίζει να μας εμπαίζει! Οι υποσχέσεις του κ. Πρωθυπουργού πήγαν όπως το περίμενα στον κάλαθο των αχρή...


Το Επίσημο Ελληνικό Κράτος συνεχίζει να μας εμπαίζει!
Οι υποσχέσεις του κ. Πρωθυπουργού πήγαν όπως το περίμενα στον κάλαθο των αχρήστων! Βλέπουμε τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το Δώρο του Πάσχα που θα δοθεί.
Κανονικά σε όλο τον ιδιωτικό τομέα, ενώ στους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους του Δημοσίου κόπηκε εντελώς! Ύστερα περιμένουν να πέσουν οι τιμές, αφού υποχρεώνουν τους εργοδότες και καταστηματάρχες εκτός της υψηλής φορολογίας, τα καύσιμα κλπ να πληρώνουν .. Και δώρα! Ελλάς το .. Μεγαλείο σου! Δύο μέτρα και δύο σταθμά! Είσαι εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα; Δεν σε πληρώνουν μισθούς υπερωρίες δώρα; Τότε απευθύνεται στο κέντρο πληροφόρησης εργαζομένων του ΟΑΕΔ ή στον εισαγγελέα και παίρνεις άμεσα τα χρήματά σου! Είσαι συνταξιούχος ή μισθωτός του Δημοσίου; Ότι και όσο θέλουμε σου δίνουμε! Τι; Υπερωρίες; Δώρα; Αυξήσεις; Είστε τεμπέληδες και κοπρίτες (το είπε και ο εργατικός Πάγκαλος), δεν μπορείτε να προστατευτείτε από πουθενά! Εμείς είμαστε και η Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι σαν τις άλλες δημοκρατίες εδώ το κράτος.. Ότι θέλει κάνει.. Ακούς εκεί να μπορούν να μιλήσουν και οι δημόσιοι υπάλληλοι! Ακούς εκεί να μιλούν οι συνταξιούχοι!
Αναγνώστης

1 σχόλιο

  1. Εισαι και εσυ που διαμαρτυρεσαι, ενας απο τους χιλιαδες βολεμενους στον δημοσιο τομεα και ενω τεμπελιαζες σε καποιο γραφειο οπου ποιος ξερει ποσους πολιτες ταλαιπωρησες τωρα νιωθεις και αδικημενος απο πανω.
    Δωρο να παρουν ολοι εκτος δημοσιου τομεα.Να παρει ο εργατης που ελιωνε στα γιαπια και η κορδελιαστρα που της εχουν βγει τα ματια πανω στη μηχανη.Αυτοι ΝΑΙ πρεπει να παρουν το δωρο,που τελικα δεν προκειται,αλλα εσυ κυριε δημοσιε υπαλληλε γιατι να το παρεις?Ιδρωσες ποτε στην ζωη σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση