GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλαλητήριο στο άγαλμα Βενιζέλου

H διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης μαζί με την Ένωση Δημοσιοϋπαλ ληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους...


H διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης μαζί με την Ένωση Δημοσιοϋπαλ ληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά και δυναμικά μέρος στο συλλαλητήριο και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΔΟΘ και του ΕΚΘ την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου.
Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να αντιπαλέψουμε τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ και να ζητήσουμε την άμεση αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι ζητάμε την αλλαγή της μνημονιακής πολιτικής που έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Το ΕΚΘ μαζί με τους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ και στον ιδιωτικό τομέα θα δώσει δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση της Πέμπτης 24-4-2013 στις 19:00μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου.

Ο αγώνας είναι υπόθεση όλων μας
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ



1 σχόλιο

  1. Δεν είναι μια λέξη μοναχά η ελευθερία.

    Ούτε την έγραψαν στον τοίχο με μπογιά.

    Με αίμα έχει γραφεί στα σταυροδρόμια του κόσμου.

    Είναι η ύπαρξη μας η ίδια.

    Είναι η ελευθερία του λόγου.

    Η ελευθερία της αντίθετης γνώμης.

    Η ελευθερία της επιλογής και της κριτικής.

    Η ελευθερία της σκέψης, σήμερα, με την τεχνολογικά εξελιγμένη προπαγάνδα, δεν είναι κάτι το αυτονόητο, πια.

    Κάποιοι σκέπτονται πριν από μας, για μας, ενώ μας δίνουν την ψευδαίσθηση, πως εμείς οι ίδιοι σκεφτόμαστε.

    «Όποιος αρνείται την ελευθερία του για την ασφάλειά του δεν είναι άξιος ούτε της ελευθερίας ούτε της ασφάλειας», βροντοφωνάζει ο Αβραάμ Λίνκολν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση