GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιλέξτε το σωστό χρώμα κραγιόν

Φέτος τα χρώματα στα κραγιόν είναι μια παλέτα γεμάτη αποχρώσεις, χωρίς περιορισμούς. Σκούρα, φωτεινά, ανοιχτόχρωμα και nude, εσείς απλά...

Φέτος τα χρώματα στα κραγιόν είναι μια παλέτα γεμάτη αποχρώσεις, χωρίς περιορισμούς. Σκούρα, φωτεινά, ανοιχτόχρωμα και nude, εσείς απλά διαλέξτε...την απόχρωση που σας ταιριάζει ή αυτή που σας αρέσει και συνδυάστε τη σωστά για να έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Η πιο ασφαλής λύση – που είναι τάση – είναι το φυσικό μακιγιάζ με ένα έντονο ή φωτεινό χρώμα στα χείλη.

Παρακάτω θα μιλήσουμε για τα χρώματα κραγιόν που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος, αυτό όμως δεν είναι απόλυτο γιατί το κάθε χρώμα έχει πολλές αποχρώσεις, εσείς απλά θα πρέπει να κάνετε τη σωστή επιλογή.
Κοραλλί – ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, ιδανικό για ηλιοκαμένα αλλά και για μελαψά δέρματα. Το φωτεινό κοραλλί μπορεί να συνδυαστεί με ένα φυσικό μακιγιάζ, ενώ οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του ταιριάζουν σε όλα τα μακιγιάζ και ειδικά στα έντονα βαμμένα μάτια.
Μωβ – οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μπορούν να υποστηρίξουν άνετα ένα ξεθωριασμένο και ανοιχτόχρωμο μωβ, αντίθετα οι μελαψές επιδερμίδες τις πιο σκούρες αποχρώσεις. Συνδυάζεται απόλυτα με ένα φυσικό μακιγιάζ.

Nude – το άχρωμο, φυσικό κραγιόν συνοδεύει με επιτυχία κάθε μακιγιάζ αρκεί να βρείτε την κατάλληλη για εσάς απόχρωση. Οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μπορούν να υποστηρίξουν nude-ροζ αποχρώσεις, ενώ αντίθετα οι μελαψές επιδερμίδες nude-μπεζ ή nude-καφέ.
Πορτοκαλί – σίγουρα είναι το χρώμα του καλοκαιριού που ταιριάζει απόλυτα σε ένα ηλιοκαμένο δέρμα. Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα συνοδέψτε το πορτοκαλί κραγιόν με ένα απαλό bronzer. Μη κάνετε υπερβολές με το υπόλοιπο μακιγιάζ του προσώπου, ένα eyeliner και έντονη μάσκαρα είναι αρκετά.
Ροζ – είναι το απόλυτο κοριτσίστικο χρώμα, όλες οι μικρές κυρίες ξεκινούν με αυτό το γλυκό χρώμα στα χείλη. Σίγουρα ταιριάζει πολύ στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, όμως και μελαψές μπορούν να επιλέξουν ένα ροζ-μωβ. Το χρώμα αυτό συνοδεύει άνετα όλα τα μακιγιάζ ειδικά τα πολύ έντονα.

Μπεζ – μια ασφαλής εναλλακτική του nude ειδικά για μελαψές και σκούρες επιδερμίδες. Κατάλληλο και για ανοιχτόχρωμα δέρματα σε μπεζ-καφέ ή μπεζ-ροζ. Συνοδεύει άνετα όλα τα μακιγιάζ ειδικά τα πολύ έντονα.
Φούξια – οι έντονες αποχρώσεις του φούξια ταιριάζουν σε σκούρες και μελαψές επιδερμίδες, ενώ οι απαλές – ξεθωριασμένες αποχρώσεις του ταιριάζουν στα ανοιχτόχρωμα δέρματα. Και στις δυο περιπτώσεις συνοδεύεται με εντελώς φυσικό μακιγιάζ ή με λίγο eyeliner και μάσκαρα. jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση